Sakallı Biri ile Öpüşmek Klozet Kapağı Yalamaya Benziyor

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
1632982812332.png

Sakallı erkekler hakkında pek hoş olmayan bir iddia var.

Bilim adamlarının, bir süredir pek çok erkek ve kadın tarafından ilgi gören ve bir hipster trendi olarak hayatımıza giren sakallar hakkında pek de hoş olmayan bir iddiası var.

Yeni bir araştırmaya göre, sakallar oldukça kirli; bakteri ve mikrop dolu! ABC haberlerinde yayınlanan çalışma, erkeklerin sakallarındaki bakterileri test etmeye odaklandı. Bazı deneklerin sakallarında ‘normal’ miktarda kabul edilebilecek kadar baktari bulunurken, bazılarının sakallarının tipik bir klozet kapağından daha fazla bakteri içerdiği tespit edildi.

ABC’ye göre, bu bakteriler hastalığa sebep olmasa da herhangi bir su kaynağında bulunsa sistemin kapatılması ve dezenfekte edilmesini gerekecek nitelikte.

Ne kadar çekici geliyor olursa olsun, sakallı erkeklerle flört etmeyi tekrar gözden geçirmenizde fayda var.
alıntı​

Benim de dilimin ucuna bir şey geldi ama.. neyse.

benim de bir şey diyesim geldi de neyse...

Kirli sakal ideali

Sizin söyleyemediginizi ben söylüyorum:

"Epilasyonsuz vulvanızı yedirirken, aman da yapma trikomonas olabilir candida çıkabilir" demiyorsunuz ama. You just say ohhh.. ne güzel iş valla. Yaprağını yerken çıtır çıtır sapına gelince meee! Ne meee ne?

Doktor sen de latince konuşmuşsun yine anlamadık.
Açık açık konuşacak kimse yok mu yav?

bilinen bise bu. nerde cok tuy varsa kir tutabilir. tabi ozen gostereceksin temiz tutmak icin. ibrahim tatlises'in kizinin saclarindan hani olu arilar cikmisti ya? oyle bise. ayrica surekli bu klozet kapagi benzetmesini de anlamiyorum bazen. acik alan olanlar daha kirli ama evde ki temiz. tarafinizi secin

• Beğen
Tepkiler: Sux
Sizin söyleyemediginizi ben söylüyorum:

"Epilasyonsuz vulvanızı yedirirken, aman da yapma trikomonas olabilir candida çıkabilir" demiyorsunuz ama. You just say ohhh.. ne güzel iş valla. Yaprağını yerken çıtır çıtır sapına gelince meee! Ne meee ne?
hocam buradaki 'meee' koyun mee'lemesi mi........

ilk defa ön sevişmenin tıbbi açıklamasına denk geliyorum, büyüksün hocam. yani insanlık olarak.

sürekli aklıma beyran çorbalı tweet geliyor asdşljsagşlsagjsadşlgjsadgasdg

Benim de aklıma annenin içtiği bardaktan tiksinirsin ama iki gün önce tanıştığın kadının …. yersin geliyor @Canis Major

Geri