Sakal

• Kullanıcı Alin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2265 gün önce görüldü
Tuvaletten daha fazla bakteri tutabilir. Önlem için yapılması gereken elinizi, yüzünüzü iyice yıkamak, bıyığınızı burmamak ve sakalınızla oynamamak..

erkeğin makyajıdır :T:

Bir erkegin en guzel makyajidir sakal:baygın:
Bide o sakallarla oynamak dhada guzel(:

Aşırıya kaçıp terörist gibi sokaklarda gezmenin alemi yok kirli sakal en iyisi bakımıda denildiği gibi zor değil..

Dün gazetede okumuştum bunu.O kadar bakteri taşımasının sebebi ellerin gün boyu maruz kaldığı bakteri saldırısından kaynaklanıyor ellerimizi gün içerisinde sürmediğimiz ortam kalmıyor özellikle toplu taşıma araçlarındaki bakteri sayısı aşırı derece hal böyle olunca birde benim gibi sakalları ile oynamayı seven bir insansanız o eller sürekli sakallara değdikçe orada bakteri üreyebiliyor en azından benim içim mantıklı gelecek açıklama budur :D çözümü çok basit sık sık elleri yıkamak ve sakallarla fazla oynamamak

Vazgeçilmezimdir. Biraz sinirli gösterse de beni asla vazgeçmem.

Erkeğe başlı başına yakışan süs.

Sakal bırakamıyorum işten dolayı.

Sakalı seyrek olan kişilere tavsiyem, askere gidene kadar seyrek diye üzülmesin.
Zira askerde başa bela. Çıkacaksa daha sonra çıksın.
Bkz: ben
1 hafta kesmezsem IŞİD militanına dönüyorum :/

burası da sözlükmüş kusura bakmayın karıştırıyorum bazen

Ben kendime yakistirmiyorum. 5 gun kesmezsem hırsız gibi hissediyorum tipimi. Az seyrek olaydı yakışırdı belki

Yakisiyor ya, bazilarina insanin donup tekrar bakasi geliyor ama karizmayi cizmemek lazim eheh :D

Geri