şakağım ağrıyor ne yapmalıyım :|

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
konu açmak için değil, harbiden ağrıyor.

dünden beri sol kulak hizamın, yarım parmak üstü ağrıyor. bazen içerden biri balyoz indiriyormuş gibi oluyor, başım dönüyor o anda.

nette biraz araştırdım, migren başlangıcı diyenler olmuş. var mı gerçeklik payı?

yetişin doktorlar :lutfen:

Temporal arterit bile çıkabilirsin xdxd

Gugılla olum. Netten hizmet vermiyoruz xd

evet.60 yaşında kadınsan temporal arterit olabilirsin.yoksa migren daha uygun bir tanı.bi ağrı kesici al.kayve iç.uyu..geçmezse işimiz var

evet.60 yaşında kadınsan temporal arterit olabilirsin.yoksa migren daha uygun bir tanı.bi ağrı kesici al.kayve iç.uyu..geçmezse işimiz var

Her şey olabilirsin anlamında uç bi örnek verdim zaten, oradaki "bile" bunu ifade ediyordu.

olm üç günlük kızlara niye soruyorsunuz burada yılların tecrübesi varken :)

Hazır baş ağrısı denmiş bende yardım istiyorum ışığa fazla duyarlıyım rahatsızlık duyuyorum. PC ekranına iki uç saat bakarsam en az iki saat uyumam gerekiyor mutlaka baş ağrısı da cabası.Gündüz iki saat uyuyunca tüm gece uyuyamıyorum bu sefer.

üst kattaki komşu oturma grubunu falan mı değiştirdi ne bu gerginlik birader ?

Hazır baş ağrısı denmiş bende yardım istiyorum ışığa fazla duyarlıyım rahatsızlık duyuyorum. PC ekranına iki uç saat bakarsam en az iki saat uyumam gerekiyor mutlaka baş ağrısı da cabası.Gündüz iki saat uyuyunca tüm gece uyuyamıyorum bu sefer.

Sizin ilacınız:https://justgetflux.com/

Geri