sahurda yumurta yemek susatır mı?

Konu sahibi son olarak 3689 gün önce görüldü
Bu gece Allah izin verirse ilk orucumuz için sahura kalkacağım. sahurda protein açısından tok tutsun diye yumurta yemeyi düşünüyorum sizce sabahları çok susarmıyım? diyetisyen arkadaşlar varsa bi cevap lütfen :cici:

Haşlanmış yumurtanın susatmanın dışında tok tuttuğunu biliyorum.

Haşlanmış yumurta tok tutuyor yiyin. Susatmaz fazla , sadece sucuk felan tarzı şeylerden uzak durun.

Kan şekerinizin dengeli seyretmesi için sindirimi ve emilimi yavaş besinleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Nedir bunlar derseniz protein ve lif yani posa içeriği yüksek olan besinlerdir. Sahurda çok yemek doğru değildir. Önemli olan çok yemek değil sindirimi yavaş ve tok tutan besinleri tüketmektir. Yani süt ve süt ürünleri et yumurta tam tahıllı besinler sebzeler ve meyveler sizi tok tutmaya yardımcı olacaktır. Karbonhidrat içeriği yüksek hamur işlerinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Çünkü bunlar kan şekerinizi hızla yükseltir ve çabuk acıkmanıza sebep olur.
Yumurtayı haşlanmış olarak tüketirseniz susatmaz.

adamdaki lükse bak lan :) sahurda yumurta yiyecekmiş de susar mı diye sormaya diyetisyen arıyor :) arkadaşlar televizyonun kumandası kayboldu da elektronik mühendisi olanlarınız Bi yardım etsin :D

adamdaki lükse bak lan :) sahurda yumurta yiyecekmiş de susar mı diye sormaya diyetisyen arıyor :) arkadaşlar televizyonun kumandası kayboldu da elektronik mühendisi olanlarınız Bi yardım etsin :D

işine baksana güzel arkadaşım saçma buluyorsan girip yorum yapmazsın yada rapor edersin. benim açtığım konudan sanane?

Baharatli ve agir yemekler yenmedigi surece sorun olmaz. zaten ne yersek yiyelim hava cok sicak olacagi icin susayacagimiz asikar :) Allah sabrini veriyor rahat olun :)

Hiç affetmem yerim ağır yemekler yemem lazım . :S Yoksa acıkırım .

Arkadaşlar açılan konu hakkında yorum yapınız.
Diğer konular için derdim var bölümüne farklı bir başlık altında konunuzu açabilirsiniz.

Baharatsız ve tuzsuz tüketilirse tok tutmaya yardımcı olur ve susatmaz.

Iy sürekli yumurta yiyenlerin de ...

Arkadaşlar ya osurmayın ya da yumurta yemeyin ne iğrenç insanlarsınız sizin hiç mi aileniz arkadaşlarınız yok?​

Niye ramazan konusu hortlatiyorsun la alakasız vakitte. İyice bi rahatlık geldi sana

o değil de
şu davulcu olayına
çözüm bulsalar iyi olacak

Geri