Sahte Profil Açıp 3 Yıl Boyunca Babasıyla Flörtleşmiş

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Ahahha çok iyi ya fjjfjfj

Anne kız işbirliği yapıp hem adam dan para koparmak hem de ondan kurtulmak için iğrenç leş bir oyun oynamışlar midesizler……………

Anne kız işbirliği yapıp hem adam dan para koparmak hem de ondan kurtulmak için iğrenç leş bir oyun oynamışlar midesizler……………
Ben olaya öyle bakmıyorum babanda olsa eger senin ihtiyaçlarini karsilamiyor ise kandirilmaya müsaitse her yol mübahtir (haber içeriğini cok okumadim )

Ben olaya öyle bakmıyorum babanda olsa eger senin ihtiyaçlarini karsilamiyor ise kandirilmaya müsaitse her yol mübahtir (haber içeriğini cok okumadim )
Yavrum cebinden çalsın
3 yıl boyunca baba ile sanal ortamda flörtleşmek ne Allah aşkına neler konuşulmuş olabildiğini düşünmek dahi istemiyorum mide bulandırıcı

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Alkış
Tepkiler: ne
Yavrum cebinden çalsın 3 yıl boyunca baba ile sanal ortamda flörtleşmek ne Allah aşkına neler konuşulmuş olabildiğini düşünmek dahi istemiyorum mide bulandırıcı
Him evet orda haklısın böyle gerizekalılar yüzünden tiksiniyoruz baba çocuk ilişkisinden

Kral hareket

@ZaNa kajsjjdjdjdjjd siz bunlara uzuluyor musunuz yani?
Üzülmek mi… tabiki hayır
Mide bulandırıcı bla bey
Yok babam bana para vermiyordu maddi olarak mağdurdum gibi saçma bir gerekçe bu iğrençliği meşrulaştıramaz
Kazık kadar kadınsın git çalış

sen düşünebiliyor musun ya 3 yıl boyunca sadece merhaba,nasılsın gibi gibi mi sürdü bu durum
Neresinden bakarsan bak kral değil leş bir durum anlatabiliyor muyum ?

Üzülmek mi… tabiki hayır
Mide bulandırıcı bla bey
Yok babam bana para vermiyordu maddi olarak mağdurdum gibi saçma bir gerekçe bu iğrençliği meşrulaştıramaz
Kazık kadar kadınsın git çalış

sen düşünebiliyor musun ya 3 yıl boyunca sadece merhaba,nasılsın gibi gibi mi sürdü bu durum
Neresinden bakarsan bak kral değil leş bir durum anlatabiliyor muyum ?
Elbette dusunebiliyorum. Daha beterleride var. Ama su insanlara bir baksana , bi bak hele ya. Bunlardan mantikli ne bekleyebilirsin?
O insanlar icin kral bir hareket , toplumumuzun neredeyse yarisini olusturuyor bu insanlar. Ve bunun kurtulusu falan yok. Ulke zaten giderek sikko bir hal aldi. 10 yil yatalak kizina tecavuz eden adam varsa 3 yil babasiyla flort edip para koparan kiz hayal bile degil ahbap.
Neredeyse ayni jenerasyondan sayiliriz. Hic mi "sicagi sicagina" programi izlemedin annem.

Elbette dusunebiliyorum. Daha beterleride var. Ama su insanlara bir baksana , bi bak hele ya. Bunlardan mantikli ne bekleyebilirsin?
O insanlar icin kral bir hareket , toplumumuzun neredeyse yarisini olusturuyor bu insanlar. Ve bunun kurtulusu falan yok. Ulke zaten giderek sikko bir hal aldi. 10 yil yatalak kizina tecavuz eden adam varsa 3 yil babasiyla flort edip para koparan kiz hayal bile degil ahbap.
Neredeyse ayni jenerasyondan sayiliriz. Hic mi "sicagi sicagina" programi izlemedin annem.
Öyle leş programları izlemiyorum evimde aile ortamımda açmıyorum

ama haklısın bir bakıma ….ülkede bunlardan çok var ve üzgünüm hepiniz normalmiş gibi söz ediyorsunuz :( NORMALLEŞMEMELI……..!!!

sabah radyoda dinlemiştim.... adam arabasını satmış, tam tarlayı da satacakken ortaya çıkmış. keşke tarlayı da sattırıp parasını alsalarmış. hak etmiş sapık! sen kızına, eşine yedirmediğin parayı ne olduğunu bile bilmediği kadına yedir. e böylelerine de böylesi müstehak. ohh, afiyet olsun kız!

Babanın cimriliğini alt etmek adına en akla gelmeyecek, ahlak yoksunu tavır olabilir. En mide bulandırıcı yöntemlerden biri de olabilir.

Öyle leş programları izlemiyorum evimde aile ortamımda açmıyorum

ama haklısın bir bakıma ….ülkede bunlardan çok var ve üzgünüm hepiniz normalmiş gibi söz ediyorsunuz :( NORMALLEŞMEMELI……..!!!
Normalleşmek değil ama olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu anlayabiliyoruz diğelim. "sıcağı sıcağına" dediğim ve "Leş" program dediğiniz programın "Leş" olma sebebi program mı izlettiği olaylar mı? orası sizin takdiriniz.
Sence o kız doğduğu zaman "bir gün büyüdüğünde babası ile entrika yaşayabilmeli" mottosu ile büyütülmüş olabilir mi? Öyle bir aileden ve ebevynden kimyager çıkmadığı için bugün "kral hareket" diyen benim de bir suçum olmadığı açık annem.
Normalleşmesine engel olabilirsin ama olmamasına engel olman çok çok çok zor.

Çorum'da akıllara durgunluk veren bir aile için skandal yaşandı. İddiaya göre 12 yaşındaki S.K, adlı kız sırra kadem bastı. Ailesi onu atv'de yayınlanan Esra Erol'da programında aramaya başladı. Sevgilisi olduğu iddia edilen küçük kız, dedesinin evinde bulunarak devlet korumasına alındı.

Tüm bu gelişmelerin ardından, stüdyoda buz kestiren bir olay ortaya çıktı. İddiaya göre ailenin büyük kızı Sedef, babasından hiç harçlık alamadı. Hatta şiddete uğradı. Bunun üzerine bir plan yaptı. Güzel bir kadının fotoğrafıyla "Eda" adına 'fake' hesap açtı. Babasına duygusal mesajlar attı. Baba Mehmet Kalabas, mesajlara inandı.

ANNE SESSİZ KALDI
Kısa süre içinde mesajları atan sözde sevgili (kızı) ile yazışmalarını aksatmadı. Her istediğinde para çıkardı. Böylece 3 yıl içinde sevgili sandığı kızına 2 milyon lira yolladı. Yine iddiaya göre bu kumpası bilen anne Hülya Ülgür Kalabas de olaya sessiz kaldı. Yayına canlı bağlantı ile katılan Sedef, annesi ile babasının yüzleşmesini sağladı. Babasına "Hem bana şiddet uyguladın, hem de annemi aldattın" diyerek çıkıştı.

IMG_9752.jpeg

Geri