-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben olaya öyle bakmıyorum babanda olsa eger senin ihtiyaçlarini karsilamiyor ise kandirilmaya müsaitse her yol mübahtir (haber içeriğini cok okumadim )Anne kız işbirliği yapıp hem adam dan para koparmak hem de ondan kurtulmak için iğrenç leş bir oyun oynamışlar midesizler……………
Yavrum cebinden çalsınBen olaya öyle bakmıyorum babanda olsa eger senin ihtiyaçlarini karsilamiyor ise kandirilmaya müsaitse her yol mübahtir (haber içeriğini cok okumadim )
Him evet orda haklısın böyle gerizekalılar yüzünden tiksiniyoruz baba çocuk ilişkisindenYavrum cebinden çalsın 3 yıl boyunca baba ile sanal ortamda flörtleşmek ne Allah aşkına neler konuşulmuş olabildiğini düşünmek dahi istemiyorum mide bulandırıcı
Üzülmek mi… tabiki hayır
Elbette dusunebiliyorum. Daha beterleride var. Ama su insanlara bir baksana , bi bak hele ya. Bunlardan mantikli ne bekleyebilirsin?Üzülmek mi… tabiki hayır
Mide bulandırıcı bla bey
Yok babam bana para vermiyordu maddi olarak mağdurdum gibi saçma bir gerekçe bu iğrençliği meşrulaştıramaz
Kazık kadar kadınsın git çalış
sen düşünebiliyor musun ya 3 yıl boyunca sadece merhaba,nasılsın gibi gibi mi sürdü bu durum
Neresinden bakarsan bak kral değil leş bir durum anlatabiliyor muyum ?
Öyle leş programları izlemiyorum evimde aile ortamımda açmıyorumElbette dusunebiliyorum. Daha beterleride var. Ama su insanlara bir baksana , bi bak hele ya. Bunlardan mantikli ne bekleyebilirsin?
O insanlar icin kral bir hareket , toplumumuzun neredeyse yarisini olusturuyor bu insanlar. Ve bunun kurtulusu falan yok. Ulke zaten giderek sikko bir hal aldi. 10 yil yatalak kizina tecavuz eden adam varsa 3 yil babasiyla flort edip para koparan kiz hayal bile degil ahbap.
Neredeyse ayni jenerasyondan sayiliriz. Hic mi "sicagi sicagina" programi izlemedin annem.
Normalleşmek değil ama olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu anlayabiliyoruz diğelim. "sıcağı sıcağına" dediğim ve "Leş" program dediğiniz programın "Leş" olma sebebi program mı izlettiği olaylar mı? orası sizin takdiriniz.Öyle leş programları izlemiyorum evimde aile ortamımda açmıyorum
ama haklısın bir bakıma ….ülkede bunlardan çok var ve üzgünüm hepiniz normalmiş gibi söz ediyorsunuzNORMALLEŞMEMELI……..!!!

9x’da benden için şişmesin prensKral awk2
Sonunda yanlis alarm olmayan bir konu actin.Mevzuyuda yanlis anlamamissin. Neler hissediyorsun moruk? Duygularini dusuncelerini alalim.9x’da benden için şişmesin prens
Yerse ümük kalkar bülük,yemezse ümük nh kalkar büllükSonunda yanlis alarm olmayan bir konu actin.Mevzuyuda yanlis anlamamissin. Neler hissediyorsun moruk? Duygularini dusuncelerini alalim.