Sahte davranışlara karşı kendini nasıl izole ediyorsun?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
İki yüze sahip kişilerden nasıl sıyrılırsın?

böyle insanlar için “kendisi olmak o kadar sıkıcı olmalı ki çaresizlikten bir şeyleri gizlemek ya da bir şeyleri olmadığı gibi göstermek zorunda” diye düşünüyorum. arası herkese iyi olan, herkesle iyi geçinen, insanlar kendisini sevsin diye kendini paralayan insanlar için de aynı şeyleri düşünüyorum. karşımdaki insanın seçtiği yol bu olunca, kendimi yormadan sessizce uzaklaşmayı tercih ediyorum doğal olarak. tavsiye ederim.

bir de melo'ya ek olarak; karşı taraf maskesiz gezmediğinden ben maske takmayı tercih etmiyorum...

5e7a2c5479da3e16c859b4a9_1585067859.jpg

Mecbur kaldığım bazı ortamlarda böyle kişilere denk gelirsem çoğu zaman hiç renk vermiyor ve rolünü oynamasına izin veriyorum. O kişi de kendini çok akıllı zannetmeye devam ediyor. Bazen her gördüğümü belli etmem ve karşı taraf da anlamadığımı sanmaya devam eder yani kısacası izole etmeye gereksinim duymadan, doğrudan kâle almıyorum.

Musmula suratli olarak .p
Zaten herkes yanasmiyor boyle olunca .p

Sevmediğim insanlara karşı da güler yüzlü ve hiçbir şey yokmuş gibi davranabiliyorum. Menfaatim varsa yaparım, yoksa uzaklaşırım. Ay ben biraz şerro bir insan mıyım acaba?

Ben anlamiyorum ya sahteyi biraz salagim galiba
Ben de anlamiyorum Nilu. Ama herkes yanasmiyor, soguk bir tip oldugum icin.
Sanaldaki sahteleri de cok onemsemiyorum, gercek hayat icin dedigim seyler.
Sadece ego bombalarini, 3 km oteden taniyabiliyorum, onlardan uzak duruyorum .p

Sevmediğim insanlara karşı da güler yüzlü ve hiçbir şey yokmuş gibi davranabiliyorum. Menfaatim varsa yaparım, yoksa uzaklaşırım. Ay ben biraz şerro bir insan mıyım acaba?

İkizler burcu musun juju ?

İkizler burcu olduğumu söylediğimde ıyy diyen insanlar vardı.. onlar gibi edri. Sad.

İkizler burcu olduğumu söylediğimde ıyy diyen insanlar vardı.. onlar gibi edri. Sad.

Ya bunu nasıl diyeyim sana.
İkizler burcu insanlarının yğkseleninden midir nedir. Bazıları aşırı sevecen ve eğlenceli.
Bazılarının da ABV.

Anna da ikizler sanirim. Ben hem Anna'yi hem jujuyu sevdim. Ama inis cikislarini burada gormuyoruz tabi

Ben abv kismindayim herhalde..
Benim inislerim cikislarim coktur shiniskom. Ama burda pek yansitmam. Indim mi cikmak bilmem ciktim mi inmek bilmem. :(

Geri