Sahte Cep Telefonu Nasıl Anlaşılır?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Cihazlar

Çin ve uzakdoğudan gelen taklit telefonları orjinalinden ayırt etmek neredeyse imkansız. Peki bir cep telefonun sahte olup olmadığını nasıl anlarsınız? İşte cevabı :
Cep telefonunuza *#06# yazarak IMEI (seri) numarasını öğrenebilirsiniz. Cep telefonunda ekranda çıkan seri numarası ile cihazın arkasındaki batarya yuvasında yazan numaranın birbirini tutup tutmadığı kontrol edilisiniz. Eğer her iki numara birbirini tutmuyorsa bu sahte cep telefonuna sahip olduğunuzu gösterir.

Aynen.
Haberdar olunması gereken bi bilgi saolasın.

Çakma telefonu 2km öteden tanırım. Ayrıca yazdığınız yöntem çakma telefon değil kaçak telefon tespit etme yöntemidir, ülkeye kaçak yollarla giren orjinal telefon da olabilir yani. Çakma telefonlar genelde imei kayıtlıdır imei uyuşunca direk orjinal zannetmeyin.

Samsung'un bataryasina verdigim para ile cesit cesit cakma telefon kullanabilirdim enazindan zoruma gitmez. Patliyor mu acaba bunlar .d

Bandrolü yoksa çakma olması muhtemel. Eskiden trt amblemi oluyordu anlaşılıyordu :T:

ışığa tutunca anlaşılır.güvenlik bandı var

Elinize aldığınızda anlarsınız replika malı. Arayüzünden hızından her şeyinden anlaşılır. Zaten anca samsung replikası yapıyorlar niye çünkü plastik telefon, hiç htc çakması görmedim.

Sahte telefon kullanan çok fazla. :T:
Öyle bi sahte telefon gördüm ki kamerasını açana kadar orijinalinden farkı olmuyor. :o

imei farklı olur 2 rakam fazla kalıtesi sıfır olur ekranı hiç benzemez menusu txt belli eder en komik yeride telfonu kapatdığın veya açdığın zaman açayib müzik çalıyor

amma a class ürünleride var mesala vertular için hiç görnüş olarak seçilmez bazı püf noktaları var menu ses ve ekran

ucuz diye aldıydık
içinden hıyar çıktı diyorlar
evet hıyardan anlaşılıyor

Geri