Şahsiyet

Konu sahibi son olarak 1656 gün önce görüldü
puhu tv'nin yeni dizisi.
seri katil hikâyeleri genellikle en fazla 120 dakikaya sıkıştırılan bir sinema filmi ya da 350 sayfalık bir roman olarak karşımıza çıkar. çok nadir olarak dizi olarak görürüz. sebebi ise izleyicinin ve okurun bir an önce sonuca varmak için can atmasıdır.
şahsiyet ise ilk üç bölüm ile bu dizi bitmesin dedirttmiştir. film müzikleri, sahnelerdeki sanatsal değer, karakterlerin oyuncuların üzerine oturması ve oyunculukların muazzamlığı takdir edilesidir. Haluk Bilginer ise her sahnede biraz daha ben bu dünyadan değilim dedirtiyor.
bu kadar olumlu yorumun altına ufacık da olsa bi olumsuzluk eklemezsem g.tümde çıban çıkar ayrıca.
gereksiz uzatılan bazı sahneler ufak da olsa sıkılmama sebep oldu. hastane odasında Yılmaz Gruda'nın anlattığı hikayeyi ileri sardım ne yalan söyleyeyim

sayın yetkili,
bu konu yanlış yere açılmıştır. konunun ilgili bölüme taşınmasını ve konuyu açan kişinin banlanmasını rica ederim.

İlk 3 bölümü birden izleyince yeni bölümlerini şimdi dört gözle bekliyorum..Yönetmeninin Onur Saylak olması çok şaşırttı beni yeni bölümlerde Müjde Ar'ı daha çok görürüz umarım..

Beni sadece Nevra anlıyor..

yarın bi milli maç olur, herkes her şeyi unutur.

ama ben bu cesur diziyi unutmayacağım.

Sevdim çok Agah Beyoğlu'nu ..Konu farklı , bacadan aşk kokuları çıkmıyor buram buram .
Son üç yayınlanmış finale taşınıyor.
Haluk Bilginer yine gel lütfen farklı farklı kimliklere çok hoşsun sennn .

Sonunu hiç böyle beklemiyordum tecavüz edilen kişiyi Nevra'nın annesi sanıyordum bu final gerçekten ters köşe yaptı güzel şeyler çabuk bitermiş dedirtti..

5. bölümden sonra .... sarmıştır. Berbat bir finali var.

birisi sözlükte şöyle bir şey yazmış: "agâh bey'in dizide zaman zaman kedisi münir bey'i hatırlaması ve üzülmesi, bir seri katilin bir kediye olan merhameti ne kadar da etkileyici."
alzheimer hastası bu karakterin isminin anlamı zaten unutmayan, hatırlayan gibi anlamlara geliyormuş. detaylara girdikçe gerçekten daha da güzelleşen dizi.

İyi bir yapımdı. Keşke biraz daha uzatılsaydı.

Geri