Sahra

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumumuzu yenı uyelerınden nıcıne asına oldugum bır arkadasım.suan uyum surecınde ama fazla suremyecegını umıt edıyorum

Forum oyunlarda çok gördüğüm , kendi halinde birisi ama aktif üyelerden birisi

Gerçekten kendi halinde sessiz sakin birisi tanışıldıgı zaman sevilecek birisi de olabilir heralde . .

Sahra Nerelerde ki gitmemeliydi, veya giderken haberlesebilecegimiz bisey biraksaydi :/

Aslen Tunceli`li olup istanbulda yaşıyor. Abisinin bir tanesi elimde büyüdü desem yeridir. Sohbetlive sunucusunda yanımdaydı deyim yerindeyse sağ kolum idi benim yeri geldi kardeşim oldu yeri geldi çok kızdım hatalarını yüzüne vurdum. Can dostum kardeşim @eviL (umut)in eski sevgilisi :)

Tekrar aktif olmasina sevinecegimiz bir uyemiz olabilir. Oyle degil mi @BuYuCu ?
Tabiki ibrahim neden olmasın seninde dediğin gibi her üye ayrı bir renk tabiki bunda istisnalar var mesela küfür edenler buranin huzurunu kaçıranlar vs.
Ancak konuda ismi geçen kardeşimiz & arkadaşımız vakit buldukça ve ortama ısındığı zaman eminimki hem buraya hemde bizlere destek ve yardımcı olduğu zaman eminimki daha çok sevineceğiz.
Saygılar reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri