Sahnede Etek Altı Fotoğrafları Çekilen Shakira Sahneyi Terk Etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ünlü şarkıcı Shakira, Miami'de yeni şarkısını tanıttığı etkinlikte yaşadığı olay sonrası hızla sahneyi terk etti.

Ünlü şarkıcı Shakira, dans ederken eteğinin altından videosunu çeken izleyicileri görünce sahneden apar topar indi.

Ortaya çıkan videoda Shakira, Miami'de yeni şarkısı Soltera eşliğinde dans ederken görülüyor. İzleyicilerden bazılarının mini eteğinin altından cep telefonu görüntülerini çektiğini fark eden 47 yaşındaki ünlü isim, eteğini çekiştirerek dans etmeyi bırakıyor ve başını sallayarak izleyicileri uyarıyor.

Ünlü şarkıcı daha sonra sahneden inerek VIP alanındaki güvenlikle konuşuyor.

Hayranları sosyal medyada olayı kınayarak sahnedeki şarkıcıların saygıyı hak ettiğini vurguladı.

Ünlü isimi 2022'de 11 yıllık eşi futbol yıldızı Gerard Pique'den olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

kaynak

Kezbana ba. Çekecekler tabi. Bu arada o nasıl bir görsel ekleme metodu açılmıyor bile

Kimsenin böyle bir hakkı yok ve bu durumda sahnede seyirciye yakın olmamakta fayda var.

Yürüyen merdivenlerde de denk gelinen bir durum ancak ispat etmek için güvenlik görevlisinin müdahale edip telefonu kontrol etmesi gerekiyor.

Yürüyen merdivende sıradan kadına upskirt fotoğraf çekmek ayıp bişi ama şakiraysan ve önden bilet bulmuşsam her açıdan çekerim. Kimse nabiyün diyemez.

Sahne sanatları bunlar.

Yürüyen merdivende sıradan kadına upskirt fotoğraf çekmek ayıp bişi ama şakiraysan ve önden bilet bulmuşsam her açıdan çekerim. Kimse nabiyün diyemez.

Sahne sanatları bunlar.
Sanatçı oraya sahne şovu için gelse de özel fotoğraflarını kimsenin çekmeye hakkı yoktur. Çekenlerin çoğu da belli sitelere para karşılığı satmak için uğraşıyor.

Sanatçı oraya sahne şovu için gelse de özel fotoğraflarını kimsenin çekmeye hakkı yoktur. Çekenlerin çoğu da belli sitelere para karşılığı satmak için uğraşıyor.
Özel fotoğraf diye bişi yok. Sahne seyirciye yakınsa ya da seyirci içine dalan podyum içeriyorsa insanlardan yüksektesin. Kafasını yukarı kaldıran adam bacak görecek. Ne görecek. Görmesi sorun değil de fotoğraf çekmesi mi sorun.

Özel fotoğraf diye bişi yok. Sahne seyirciye yakınsa ya da seyirci içine dalan podyum içeriyorsa insanlardan yüksektesin. Kafasını yukarı kaldıran adam bacak görecek. Ne görecek. Görmesi sorun değil de fotoğraf çekmesi mi sorun
Videoda farkındaysan frikik vermemeye çabalıyor ve bu duruma saygı gösterip o sanatçının zorla fotoğrafı çekilmez.

Şimdi şu fotoyu çekmek ile önden video çekmek arasında ne fark var kendi gösterince sıkıntı yok adam çekerken bidi.bidi

1726554504271.png

Şov valla bunlar

Sahneyi terk etmesi dinlemeye gelen diğer kişilere haksızlık olmuş.

Ben utanırdım önümde dans etse bile yukarı bakmazdım.
Şarkıyı dinler dans eder eğlenirdim sadece.
Niyetim konsere gidip eğlenmek çünkü rontgencilik değil.
Arsız utanmazlar birde telefon ile fotoğraf çekiyorlar.
Ayıp ayıp ayıp.

Kimsenin böyle bir hakkı yok ve bu durumda sahnede seyirciye yakın olmamakta fayda var.

Yürüyen merdivenlerde de denk gelinen bir durum ancak ispat etmek için güvenlik görevlisinin müdahale edip telefonu kontrol etmesi gerekiyor.
Neydi o yakışıklı güvenlik mi :p
Hukuki yolu izlemek lazım kontrol etme yetkisi yok o nedenle o iş biraz zor :))

Neydi o yakışıklı güvenlik mi :p
Hukuki yolu izlemek lazım kontrol etme yetkisi yok o nedenle o iş biraz zor :))
Yakışıklı güvenlik en son veda mesajı yayınlamıştı.:)

Polis çağrıldığında gelene kadar yanında tutma ve çekimleri silmesine fırsat vermeme yetkisi varsa o da kabul edilebilir çünkü bu duruma bir çözüm bulmaları gerekiyor.

AVM'lerde genelde sivil polisler oluyor ve güvenlik olay anında onlara haber veriyor. Böyle bir durumda şikayet olursa aynı yolu izleyebilirler.

Sivil ve yunus polis sayısının sadece turistik yerlerde değil, ülke genelinde arttırılması taraftarıyım.

Geri