Sahip olduğunuz en büyük servetiniz nedir?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
bu sezon gaza gelip de aldığım libtech marka snowboard tahtam ile rome marka snowboard botlarım. bak yine efkarlandım genşler, indirimli hallerine bile 5.600 tl verdim :/

Ben hiç insan sevmem ama çok insan biriktirdim.
Görsen koleksiyonumu aklın şaşar böyleleri belediye başkanlarının valilerin koleksiyonunda yok.
(:

Son düzenleme:
Sağlığım yerinde, sevdiklerimin sağlığı yerinde, seviyorum, seviliyorum, param var harcayabiliyorum. Bazen hayata karşı kırgın dönemlerimde eksik hissettiğim şeyleri düşünüp çok şükürsüzlük edip utanıyorum. Çok şükür ne diyeyim.

Çiçekli renkli desenli dümbük gömleklerim, renkli siniğkırlarım, ay böyle dedim de aklıma geldi çiçekli vans gördüm nümerosu kalmamış kız 46 nümero ayak mı olur sandal gibi öff.

images

Her şeyin sahibi allahtır, bizler kiracıyız bu hayatta…
Evet evler, arabalar, dükkanlsrar, mevduatlar, sağlık, kedi, köpek, yılan, insanlar da dahil xd

En büyük servetim, karakterim. Vârisi olmayan.
- kekomançi sözler mod run.

Bazen Futbolcu 'nun bir anketör olduğundan şüphe ediyorum. Sadece anketlerde çıkacak türden abidik kubidik soruları forumda soruyor. Belki de 8-10 foruma dadanmıştır, bilemiyorum.

Ben yegenlerime asik biriyim. Sık sık gider geliriz. En az ebeveynleri kadar alışıklar bana. Belki sacma gelecek ama evlilik dusunmuyorum suan icin ama en buyuk servetim onlar. Hele gelir gelmez şöyle eğilince bana kosmalari yok mu Allahim diyorum evlenirsem cocuk icin evlenirim diyorum.:) Maddi acidan mal varligi onemsiz. Para gelir-gider. Baba tarafindan sanssiz olsam bile en azindan su hayati yasamaya deger bir de Annem ve kiz kardesim var.

aklımı kullanabilmek... allah aklı yoksunlarla karşılaştırmasın, akıl sağlığımızı kaybettirmesin...
bi anda samanyolu tv'ye bağladım pardon...

Herkes neden manevi bı cevap verme gereksiniminde bulunmuş :d

Geri