Sahil yolunda kedi ve köpek gezdirmek

• Kullanıcı Mihri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Her ne kadar kedici olsam da bir dönem gençlik merkezimizde beslediğimiz köpeğimizi yaklaşık dört ay boyunca düzenli olarak sahilde yürüyüşe çıkarmıştım. Tasmanın ipinden kurtarınca kendini sulara atar biraz yüzer gelirdi.

Sayesinde bir sürü kızdan telefon numarası ve dating sözü almıştım. Canım Golden'lar...

• Korkunç
Tepkiler: ne
Kediyle gezmek daha uygun bir ifade, katılıyorum. Kedinin bizi gezdirmesi ifadesi de puanlanabilir.

Kedi boynuna tasma takılıp gezdirilecek bir hayvan değil.
Sal beni embesil,gerizekalı diyo içinden.
Köpek gibi efendisi olarak görmez.
Zaten sokak hayvanı probleminden dolayı köpeğinizi bile çok gerekmedikçe çıkarmamalısınız.
Ortalık hastalık kaynıyor.

Kedi boynuna tasma takılıp gezdirilecek bir hayvan değil.
Sal beni embesil,gerizekalı diyo içinden.
Köpek gibi efendisi olarak görmez.
Zaten sokak hayvanı probleminden dolayı köpeğinizi bile çok gerekmedikçe çıkarmamalısınız.
Ortalık hastalık kaynıyor.

Büyük bahçeli evin falan yoksa köpeği gezdirmeden olmaz. Kedi için evi atraksiyonlu hâle getirabilirsin.

Büyük bahçeli evin falan yoksa köpeği gezdirmeden olmaz. Kedi için evi atraksiyonlu hâle getirabilirsin.

Çok gerekmedikçe dedim zaten
Köpeğine gül gibi baktığı halde ,her türlü masrafını karşıladığı halde son zamanlarda dışarıdan ölümcül hastalık kapıp mücadele eden çok insan var.
Benim köpeğim olsa diyecem İstanbul'da köpek bakmam.

Evet ya, köpek gezdirirken mecburen sosyalleşiyorsun. Tepkisiz de kalamıyor insan, çok sinir bozucuydu.

yaaoo bizim denizimiz var diyene
gölümüz var diyorum
gezdirsinler ya

Geri