Sahibinden satılık ikinci el Bim tombik salam.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
HR3xOR.jpeg

Salam değil adeta şifa kaynağı her türlü derde deva özelikle cinsel gücü artırıcı özeliğiyle bireyin aklını başından alıyor içindeki özel içerikler sayesinde buzdolabısız ortamlarda 61 yıl raf ömrü vardır

İçindekiler: Tuz,karabiber , %99 envai çeşit et

Pazarlığa açıktır.

ya akdkffjfjsks. görün bunları forumda bulunan yurtdışında yaşayan gurbetçiler görün......... orda 4 euroya 1 kilo egetürk yiyorsunuz, bizim burda yediğimizi görün.........

ajdjsjakaoa ayrıca şunu da çok merak ettim, climax hayatında hiç bime girdi mi acaba. :nopsrn:

Egetürk 10 euro/kilo

Egetürk İst Levent 'te bir şarküteride de satılıyor ve 2 tane 2'li sırma parmak sucuğu 70 TL'ye alıyorum.
Kilogram fiyatını hiç sormadım , merak ettim.

70 lira olduğu halde egetürk sucuk almak nasıl bir vizyondur, bekar mıydınız blackheart bey......... :papatya:

Damak tadı önemli Oggy Bey. Bekarım ve kıymetim bilinmiyor. :e2:

egetürk sucuk tüketmek güzel bir referans, inş. layığınızı bulursunuz blacheart bey....... :papatya:

Bu ne için? Yeme maksatlı mı? Başka 1çok şekilde kullanan ablalar da biliyorum. O yüzden.​

Evet aferim.
Sabote edin Yabanoş un niyetlerini.

Sürmenoş 1 kg sucuk Almanya’da 5 Euro sallama gel tombik salamı sana satayım Uğur getirir

5 euroluk yuyuk senin kalitende.

Tatmış gibisin.

Frankfurtun çarşısında satılıyor canısı aklına kötü şeyler gelebilir sosisten ne çıkardın kimbilir

Geri