BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Sahi orda mısın? Ben seni; kişinin hem dünyada hem ukbada sevdiği ile beraber olacağını bilerek, gerçek sevginin kişinin kendini aşamasında gizli olduğunu hissederek, karşılık bekleyerek sevenlerin ancak mal değiş tokuşu yaptığını söyleyip, hiçbir karşılık beklemeden teklifsiz de sevilebileceğini göstermek, ızdırapla dağlanan sevginin daha da kuvvetli olacağına inanıp ona talip olmak için sevmiştim... Sana olan sevgim o kadar büyüktü ki (Bakabillah) makamına ulaşmak için can atıyordum... Fenafillah makamında fazla seyrüsefer eylemek insanın helakına kadar gidebilirdi biliyorum. Hallacı Mansur ondan dolayı taşlanmıştı zaten...
Sahi orda mısın? 16 Ocak 1969 günü Çekoslovakya'yı işgal eden Varşova Paktı Birlikleri'ni protesto için kendini yakan Jon Pollonh gibi yanmak istiyorum sevgili. Ya da Çin`in başkenti Pekin`deki Tiananmen Meydanı`nda Öğrencilerin üzerine ateş açılarak öldürülen iki bin civarında öğrenciden birisi olmak istiyorum.
Boşuna kendimi heder mi ederim.
Anlaşılan ne yaparsam yapayım sen ne yumuşayacak ne bana gelecek ne de beni seveceksin. Zümrüdü Anka kuşuna ulaşmak için bana hedef koysalar yapardım ama sana ulaşamıyorum artık... Gittikçe dayanma gücüm azalıyor. Dizlerimin dermanı tükeniyor. Yüreğimdeki sevgi fokur fokur kaynıyor. Yakında bir Etna yanardağı faciası yaşayacaksın haberin olsun..
Sahi orda mısın? 16 Ocak 1969 günü Çekoslovakya'yı işgal eden Varşova Paktı Birlikleri'ni protesto için kendini yakan Jon Pollonh gibi yanmak istiyorum sevgili. Ya da Çin`in başkenti Pekin`deki Tiananmen Meydanı`nda Öğrencilerin üzerine ateş açılarak öldürülen iki bin civarında öğrenciden birisi olmak istiyorum.
Boşuna kendimi heder mi ederim.
Anlaşılan ne yaparsam yapayım sen ne yumuşayacak ne bana gelecek ne de beni seveceksin. Zümrüdü Anka kuşuna ulaşmak için bana hedef koysalar yapardım ama sana ulaşamıyorum artık... Gittikçe dayanma gücüm azalıyor. Dizlerimin dermanı tükeniyor. Yüreğimdeki sevgi fokur fokur kaynıyor. Yakında bir Etna yanardağı faciası yaşayacaksın haberin olsun..