Sağlıkta sil bastan

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Osman ünlü videoları izlemekten farkedememis olabilirsiniz

Altı yıl önce sağlık yönetimi doktor olmayanlara verilmişti (CEO) kamu hastaneler birliği adı altında sağlık ticarilesti. Buna itiraz ettik ama dinlemediler

Şimdi geri dönüldü.
İl ve ilçe sağlık müdürlükleri ve başhekimlik sistemi geri geldi.

Ne mi olacak, menzilci sürmeli karanfilliler devre dışı kalacak!

İkinci fetö olayına izin verilmeyecek.

Sayın sağlık bakanima ve cumhurbaşkanına tesekkurlerimi ve minnetlerimi sunuyorum.

Aklın yolu bir.

Artık şu eczanede ilaçlara ödeme yapma da ve doktor parası kesilmesinde de bir şey yapilmali
Doktora gitmek bile luxs oldu
Geçen gece Anadolu hastanesi aciline gittik
25 lira ücret kestiler
Diğer bölümlerde de farklı farklı ücretler talep ediliyor
Bu gidişata kim dur diyecek

looollll türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz ulan.

bu bos bi konu daha fazla osmanünlü hocamın vidyolarından görmek isitorum. İlteber Almış Y beye selam osmanünlüye devam.

hadi inşallah seni bundan sonra forumda daha az görürüz de biraz alanınla alakadar olursun
Bu ne kadar salakça bir yorum ya :/

Adam boş zamanını gelip, burada zaman geçirerek değerlendiriyor olamaz mı?

N'apsın yani sokağa çıkıp, hasta mı arasın foruma gireceği yerde!?

hadi inşallah seni bundan sonra forumda daha az görürüz de biraz alanınla alakadar olursun

Bu tipcik de aklınca üyelere laf sokarak marjinalliğin orgazımını arıyor beyninde .. Sanmam ki ömrün boyunca Climax'ın faydalı olduğu kadar insana faydan olmuş olsun ..

çoğu zamanını forumda geçiren bir üyenin, çok kutsal bir görevi olan ve bir yaratılanın hayatını kurtaran bir insana "kız aytieen şuna bir laf sokayım" diye rezilce bir duruma düşmesi asfjkfjhghdj :D

ulan hiç güleceğim yoktu yaa :liv:

çenin gözlemleme yeteneğin mi vayy, ay çen yorgunluğunu baçka yerler de mi atıyoçun :/

tabi yapıyoruz lan. ne zannettin? en az climax kadar insanlığa faydam var benim bile.
şuraya gelip günde birkaç saat goy goy yapıyoruz diye kendiniz gibi boş beleş insanlar mı zannetiniz bizi :/

başkalarının yaptığı işlerin çeyreğini bile yap(a)mamış, sabahtan akşama kadar elinde sarı bezle sağın solun tozunu alıp, forumdan çıkmayan tipler ahkam kesiyor :/

sen temennide de bulunma

ne climax sever varmış vay canınaaa.

Alan seçeyim kendime hep forumda olacağım :)

senin annen evi pislik içinde bırakıyordu galiba, üzüldüm senin adına. birilerine hakaret ederken kendinizi de hesaba katsanız azıcık keşke .d bu kadar atışma yeter hadi sağlık konuşalım

höst haddini bil. biz anamızdan öğrendik temizlik yapmasını. aha bak 3 saattir evi dip köşe temizleyip, öyle yazıyorum. temizlik de yapıyoruz, insanlara faydalı işler de yapıyoruz. sizin gibi saçma sapan konularda beyin yakmıyoruz gece gündüz.

ne climax sever varmış vay canınaaa.

naytbulüğ mü seveyim, ilteber mi seveyim??

adam ateist diye size sizin cenahınızdaki ağzı lağım olmuş insanlarla, cilt cilt kitap okuyan adamları mı bir tutalım baağyan?

Adam hem bu dünya ve hem de diğer Dünya için çalışıyor. Yani yarın ölecekmiş gibi ahirete veya hiç ölmeyecekmiş gibi bu Dünya için çalışıyor. Dini eleştirirken uyandırmak istiyor sizleri. Aydınlanmanızı istiyor. Ben istemiyorum artık mesela. Bana kimse bir şey demiyor. ALÇKJFaşjkfhkş

höst haddini bil. biz anamızdan öğrendik temizlik yapmasını. aha bak 3 saattir evi dip köşe temizleyip, öyle yazıyorum. temizlik de yapıyoruz, insanlara faydalı işler de yapıyoruz. sizin gibi saçma sapan konularda beyin yakmıyoruz gece gündüz.

naytbulüğ mü seveyim, ilteber mi seveyim??

adam ateist diye size sizin cenahınızdaki ağzı lağım olmuş insanlarla, cilt cilt kitap okuyan adamları mı bir tutalım baağyan?
Benim cenahim? Sen de ateistsen sorun yok bu ayristirmaya karsi cikmayacagim lakin farkindaysaniz ben her taraftan her yanlisi elestirebiliyorum. Kimseyi koru körüne savunmam.
Ayrica benim kimsenin inanci ile bir problemim yok lakin dinime saldiran bir insan babam dahi olsa saygi duymam. Kaldi ki bir de pohpohlayip göklere cikarayim. Saygi gormek isteyen saygi duyacak başka yolu yok bunun. Agzi lagim diyorsun da lagimdan kastin tam olarak ne? Küfür, cinsel imalar, hakaret hepsi kimde acaba? Bunlar değilse nedir bu lagimlik durum bilemiyorum. Sende de var üslup problemi bu yüzden defalarca tartistik cidden had sinirini bilmiyorsun.

Şu konuya yapıştırılacak bir osman ünlü videosu yok mu ya ?? Hiç mi yok??

Ne kadar güzel şeyler soylemissiniz hakkımda. Çok duygulandım lan valla :(

Geri