sağlıklı, az kalorili tarifler

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
aa @Hilal ve @Melis beybilerinin isminin geçtiği bir konu ve muhteşem bir konu... yulaf kaseleri atıp moral bozma konusu mu bu? yapmayın öyle.
hurmalı top
bir avuç fıstık, bir avuç badem ya da bir avuç hangi kuruyemişi seviyorsanız alın
bir adet portakal alın
7-8 adet etli hurmayı da alın
biraz da kakao alın.
kuruyemişleri bızztt yapın rondolayın, portakalı sıkın, hurmaları suda bekletip kabuklarını soyun bızzt yapın. sonra üçünü karıştırıp üstüne kakao dökün ve karıştırın. kıvamına göre biraz daha malzeme ekleyin belki bir kaşık yulaf eklenebilir. sonra da top top yapıp buzlukta biraz bekletin.
teşekkürler.

not: hepsini aynı anda yemeyin tabii... kahvenin yanında 1-2 top. çayın yanında da 1-2 top.

aa @Hilal ve @Melis beybilerinin isminin geçtiği bir konu ve muhteşem bir konu... yulaf kaseleri atıp moral bozma konusu mu bu? yapmayın öyle.
hurmalı top
bir avuç fıstık, bir avuç badem ya da bir avuç hangi kuruyemişi seviyorsanız alın
bir adet portakal alın
biraz da kakao alın.
kuruyemişleri bızztt yapın rondolayın, portakalı sıkın, hurmaları suda bekletip kabuklarını soyun bızzt yapın. sonra üçünü karıştırıp üstüne kakao dökün ve karıştırın. kıvamına göre biraz daha malzeme ekleyin belki bir kaşık yulaf eklenebilir. sonra da top top yapıp buzlukta biraz bekletin.
teşekkürler.

not: hepsini aynı anda yemeyin tabii... kahvenin yanında 1-2 top. çayın yanında da 1-2 top.
O ekibi ve bir kaç kişiyi daha alıntılamana gerek yok, onlar ilk günden bağaça, pişi, nutellaya döndü. Ben sana ilgili kişilerin listesini paylaşıcam xd

O ekibi ve bir kaç kişiyi daha alıntılamana gerek yok, onlar ilk günden bağaça, pişi, nutellaya döndü. Ben sana ilgili kişilerin listesini paylaşıcam xd
melis'i yıllardır bilirim ben ilk gün çok bile... 2 saate tamamdır o :( kimin beybisi...

hurmalı top
bir adet portakal alın
biraz da kakao alın.
teşekkürler.

Screenshot_20220204-214704.jpg
tarifini verdiğim şeyi yapmışken atalım... benim gibi hurma çekirdeklerini ayırıp yanlışlıkla bir kısmını içine atmayın tabii diş kırmaya gerek yok. afrodizyak etkili....

yemek yapıp, bunları paylaşan üyeleri bildiğimizden hilal'i bu sınıfa koyamıyoruz. bence sadece fotoğraflarını çekmiştir.

hilal ürünleri paylaşıp fiyatlarını yazmayıp inatla dm'den bilgi veren satıcılar gibi...
şu dünkü yaptığının tarifini fırlatır mısınız hilal hanım... ikincisi çok güzel zaten severik. <3

hilal ürünleri paylaşıp fiyatlarını yazmayıp inatla dm'den bilgi veren satıcılar gibi...
şu dünkü yaptığının tarifini fırlatır mısınız hilal hanım... ikincisi çok güzel zaten severik. <3
jfldjsjdldj cok haklısın. bi bucuk su bardagı leblebiyi toz haline getirdim. 2 yemek kasıgı tahin, 2 yemek kasıgı pekmez(pekmezi kendi kararına göre koy, ekleme yapa yapa gidebilirsün) biraz su. yarım bardak falan. ben tarife bakıyorum normalde ama tam uymuyorum, göz kararıma göre. sen de öylesindir her türlü becerirsin<3

555.jpg

Havuçlu, zeytinyağlı,yoğurtlu pırasa.
Pırasayı sevmiyorsanız kesinlikle böyle deneyin

Bundan sonra forumda pasta tarifleri konularını Hilal açmalı bence, ne güzel özetlemiş görsellerle Melodramda sadece laf var.d

Bundan sonra forumda pasta tarifleri konularını Hilal açmalı bence, ne güzel özetlemiş görsellerle Melodramda sadece laf var.d
olay sürekli bana geliyor.... pasta değil bunlar sağlıklı tarif ve hilal çok güzel yapıyor evet.
ben de yapıcam ama pasta değil. lütfen efbeş irademizi sarsma...

• Üzgün
Tepkiler: f5
Geri