Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neden böyle besleniyorsun kuzu? neyin varen sevdiğim öğün kahv olurdu normalde. artık yumurta ve buğday ekmeğinden böğ geldiği için sevmiyorüm.(serkan’ın sarısız yumurtalarından da böğ geldi kdjf)
bugün kahvaltıda sadece yoğurt yedim. tşk
şekerim yüksek çıktı hilom, doktor dikkat etmem gerektiğini söyledi diyete başlattı :m diyette de hep aynı şeyler var sevdiğim hiçbir şey yok xdneden böyle besleniyorsun kuzu? neyin var
kahve sigaradan önce bir dilim tam buğday ekmeğiyle lütanitsa yedim hocam, sayılır mıKötü gıdalar tüketmekle, öğün atlamak/gıda tüketmemek arasında bir fark yok bu arada haberin olsun .D
valla ecosu hiç şaşırmadım bebeğim ya. çok da esnetme dikkat et sen....şekerim yüksek çıktı hilom, doktor dikkat etmem gerektiğini söyledi diyete başlattı :m diyette de hep aynı şeyler var sevdiğim hiçbir şey yok xd
bu ara biraz esnettim ama kafama göre arada yiyom
Sayılmaz, olmaz…kahve sigaradan önce bir dilim tam buğday ekmeğiyle lütanitsa yedim hocam, sayılır mı
yumurtanın beyazını yemedim diye mi...Sayılmaz, olmaz…
Evet… yumurta yok, yeşillik yok, domates salatalık yok… yokoğlu yok .(yumurtanın beyazını yemedim diye mi...
Büyüyünce seversin sen de xdkeşke senin kadar sevsem bu hayatı hocam....