Sağlık çalışanları çok mu şimartılıyor?

Konu sahibi son olarak 803 gün önce görüldü

Sağlık çalışanları çok mu şımartılıyor ?

• Şımartılıyor

Kullanılan: 1 50.0%
  • Şımartılmıyor

Kullanılan: 1 50.0%
  • Yarasın

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Kimse şımartmıyor o nerden çıktı

Kıçınız ağrıyınca boktan sebeplerle sağlık çalışanlarına gidiyorsunuz. Ben saygı duyuyorum sağlık çalışanlarına. Hem soğukkanlı ol, hem riskli uygulamalarla iyi sonuçlar al hem de üstüne şiddet görme riskin olsun. Bence saygıyı hak ediyorlar.

Saçma sapan bir kıyaslama daha yine...
Sağlık her şeydir ve bu hizmeti kaliteli şekilde almak istiyorsanız sağlıkçılara da sahip çıkacaksınız.
Bilim insanları, doktorlar ya da sağlıkçılar olmadan yaşamı da sağlıkla / mutlulukla idame ettirmek mümkün değildir.
Kompleksli insanların bilim düşmanlığından ne yazık ki sağlıkçılar da zaman zaman nasibini alıyor çünkü bilim yoksa cehalet çok daha kolay kendine yer bulur.

Son düzenleme:
Siz birde akp gitsin chp iyi Par ti gelsin diyorsunuz . Sizin istediğiniz Par ti gelse bize ne yaparsanız .akp şaşı da olsa topal da olsa fikir hürriyeti demokrasi veriyor @ibadeath

Sağlık Personeline Önce Hasta Psikolojisi Öğretilmeli!!!

Bugün yaşayarak bir kez daha gördüm ki, doktor, hemşire ve bütün sağlık personeline tıp bilgilerinden, insan anatomisinden, hastalıklardan ve tedaviden önce hasta psikolojisi öğretilmeli. Hastanelerdeki sağlık personeline şiddet eylemleri elbette ki hiç kabul edilemez. Ama bugün bunu bizzat sağlıkçıların tetiklediklerine şahit oldum. Üzücü hadiselerin yaşanmaması için acilen “hasta psikolojisi” eğitimi verilmelidir. Tıbbiyedeki deontoloji dersi maalesef bu ihtiyacı karşılamıyor. Sağlıkçı dostlarımın da bana hak vereceklerine inanıyorum. Elvan küçük 1674370603149.jpg

Geri