Sağlık çalışanına saldıran hasta yakınları

Konu sahibi son olarak 919 gün önce görüldü
-Adam 80 yaşında eceliyle de ölse saldıracak kadar gözü dönen insanlardır.
-Üzüntüsünü uzun ve yoğun çalışan insandan çıkaran mahlukattır..

ne kadar tuhaf insanlar var bir görseniz
sigarayı bıraksan güzel olur dememi rte hayranlığıma yorumladı
ben de hasta bu şekilde hakaret ettiği için işlemini yapmadım
hasta haklarını arsızlıkla karıştıranlar çok var

Aklıma bir zamanlar muşmula suratlı doktorlardan yedigiiz azarlar geldi. Çark dönüyor.

Hasta hakları olgusunun zihin dünyalarında karşılığını dayakla çözmeye çalışan insangillerdir. Bazıları hak ediyor diyenleri duyar gibiyim. Bu insanlar genelde de çok hümanist takılırlar. Hı hı.

Bu olayi genellememek lazim kisisellestirmek.lazim.sadece saglik kurumlarinda degil tum kamu kurumlarinda sinir bozucu personeller gercekten war bazen insani cileden cikartabiliyorlar. Hepiniz yasamissinizdir.

Hiç bir sağlık çalışanı hasta birinin mağduriyetinden keyif almaz
insan odaklı çalışmayan bir avuç saglık çalışanı vardır elbette ama genel manada insanların faydasına vardır o personel...
hasta yakınları da gerek hastane ortamının verdiği gerginlik ve gerekse de hastasının sıkıntısının verdiği can havliyle bu tutumu sergiliyordur
daha sakin ve daha duyarlı davranmak gerekir

Saldırganlık, şiddet onaylanacak bir şey değil. Ama bazıları gerçekten işini yapmıyor/yapamıyor.

Notundibi: Ben hiç valilikte saatlerce gelmemesine rağmen saldırılan bir memur görmedim. Şahidim.

kendilerinin bi suçu günahı olmayan amorf yaşam şekilleridir.sağlık politikalarının sonucudur. kendi seçtiklerinin uyguladığı 15 yıldır süregelen baskıcı idareyi, güç belirtisi olarak gören ve bu gücü kendi damarlarında hisseden islamofoşşik lümpen oportünistler,kendilerine benzemeyen herşeye saldırmaktadır.''halkın mına koyacaz'' diyenlere başarı ödülleri verenler,yine aynı halk için sağlık reformu adı altında sağlık çalışanlarını itibarsızlaştırmışlardır.özellikle artan özel hastanecilik,hekimi köleleştirmiş hastayı müşteri konumuna getirmiştir.''kamu hastaneler birliği'' formatı,üniversite hastanelerinin bilim üretememesi,sağlığın politize olması,yandaş akademisyenlerin liyakata uygun olmayan yükselişleri bu şiddetin sebebidir.sağlık bakanlığının ''vakıf hastanesi'' adı altında arpalıklar açması gibi ''usulen'' yapılan yasal aykırılıklara girmiyorum bile.

henüz yeni adet görmeye başlayan kızların burada kalkıp ''muşmula suratlı doktor'' tanımlaması kullanması da ayrı bir trajedi.çünkü artık doktorlar size sadece '' iyi günler ben dr.burak,nasıl yardımcı olabilirim'' diyor ama o muşmulanın onda biri kadar donanımı yok.özel tıp fakültelerinden,fakülte hastanesi koridorları bile görmeden mezun olan şirokkolu ablalar size sempatik geliyor şu an..çünkü gerçekten hasta olmadınız hiç. ilk ağır trafik kazanızda, kalp krizinizde, meme kanseri olduğunuzu öğrendiğinizde, beyin kanaması geçirdiğinizde yani doktora gerçekten ihtiyacınız olduğunda o muşmulalar çekip alacak azrailin elinden sizi.onlara iyi davranın ki siz beyaz ışıklı tünele doğru kayarken elinizden sıkı sıkı tutmaya istekli olsunlar.

Mesai saatinde başka bir o dada sohbet yapıp hastalarını bekleten ve işimiz biraz acele bakar mısınız deyince tuvalete gitsek takip edeceksiniz diyen bayan doktora buradan selam olsun.

Bazıları umursamiyor hiç bisey söylüyorsun bakmıyor onlarada selam olsun
İyilerine saygım sonsuzdur

Hastaları annem babam gibi değerlendirmeme rağmen, bana bile sözel şiddet uygulayanlar oluyor.
Hasta kalp krizi çıktı, sevk etmeliyiz diyorum, niye burada anjiyo yapmıyosun diye bağırıyo.
Çok cahilsiniz.

Bir de şu rapor olayı, vereceksin işin bu tavırları.
Ben zatürre olup çalışmaya devam edebiliyorsam, babam felç olduğunda nöbete devam edebiliyorsam siz de hapşırarak işinize devam edebilirsiniz gayet, ki genelde bi hastalığı olmadan rapor için gelenler oluyor. Adam gezmeye gidecek diye ben soruşturma yiyorum. Bu açıklamayı yapmama rağmen bi şey olmaz ya cevabını alıyorum. Benim vergimle maaş alıyosun raporumu vereceksin! Ajskdlfl
Beyinsiz senin maaşın kadar vergi veriyorum ben zaten diyemiyorum akskdlflşg

Bazıları çok hadsiz oluyor dedim ya neden makyajlı geldin dedi bana devamlı bana baktı bu bence suratına yumruk atılmasını gerektiriyor sanane ki

Geri