Sağlık Bakanlığı'ndan "Atom Serum" açıklaması

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bu konuda özellikle fenomenlere bi düzenleme getirilmeli. Evde sağlık hizmeti adı altında sürekli reklamlarını yapıyorlar, millete cezbedici geliyor sanırım..

Fenomenler ve hiçbir uzmanlığı olmadığı halde psikiyatrist edası ile dolaşanlar da büyük problem. Hekimler uzaktan teşhis de koymaz, ilaç da tavsiye etmez ancak sadece yol gösterirler oysaki sanal ortamda çok sayıda kendini hekim zanneden kişi dolaşıyor ve hatta insanlara psikolojik analiz yapıp teşhis koymaya kalkıyorlar.

Bu serumun bir diğer adı “Sarı serum.”. İğneden hoşlanmadığım için ömrümde bana takılan serum sayısı 0(sıfır).

konuyla alakasız ama atom falan görünce canım rakı çekti, tövbest az önce hayırlı cumalar dedim ben… bi de pastırmalı humus olsa… hay allah.

geçen hastaneye gittiğimde şunu fark ettim, serumları minicik yapmışlar. tester parfüm misali herkese ufak serum takıyorlardı. ekonomiden kaynaklı, kamuda tasarruf adı altında değildir herhalde bu. saçma olur çünkü. atom serumu da merak ettim, kim bilir tadı nasıl.

atom serumu da merak ettim, kim bilir tadı nasıl.
haha istemsizce güldüm buna.
images

Sence gerekli mi böyle bir takviye peki? Arolat olayında kalp krizi tetiklenmiş olabilir diyorlar.
Valla benim dediklerim dışında bişi koydular mi bilmem. Ama bu serum olayı uzun süredir moda. Serum takılmayan hasta memnun kalmıyor. Salladı beni doktor diyor. E artık biliyoruz ki olay sağlıktan çok hasta memnuniyeti. Kısaca işler rayından çıkalı çok oldu. Belim ağrıyor diyen adama muayenende bişi yok iki gün kas gevşetici al yeter de bakalım. Hayatta gitmez başından o MR'ı çektirmeden. Tatmin olmaz. Sonra alır o filmi beş hastane dolaşır.

Valla benim dediklerim dışında bişi koydular mi bilmem. Ama bu serum olayı uzun süredir moda. Serum takılmayan hasta memnun kalmıyor. Salladı beni doktor diyor. E artık biliyoruz ki olay sağlıktan çok hasta memnuniyeti. Kısaca işler rayından çıkalı çok oldu. Belim ağrıyor diyen adama muayenende bişi yok iki gün kas gevşetici al yeter de bakalım. Hayatta gitmez başından o MR'ı çektirmeden. Tatmin olmaz. Sonra alır o filmi beş hastane dolaşır.
Hastanede doktor uygun gördüyse olabilir ancak güzellik salonlarında serum bağlandığından bahsediliyor ki onun içeriğini bilmek mümkün değil.

Konuyla alakasız ama aynı aptallığı yaptım. Aylarca baş parmağım acıdı, direttim doktora gitmedim. Sonra canımın acısına dayanamayıp muayene oldum, hiçbir şey çıkmadı. Bir şey yok geçer diyip yolladı, ısrar ettim, mutlaka vardır diyerek. Bir de MR çektirdim. (Şansıma o gün cihaz bozuldu, süpermen pozisyonunda tam 20 dk kaldım. Neyse, onda da bir şey çıkmadı.

MR'dan da bir şey çıkmadıktan sonra sorunun kaynağını bağlayacak bir şey kalmadığı için mi yoksa acının süresi dolduğu için mi bilmem acıdan eser kalmadı.

Geri