Sağlık Bakanı Koca duyurdu: Türkiye'de Delta varyantı yoğunluğu yüzde 90'ı geçti

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
bizim watşok grubuna gelmiş.
bakanın açıklamasına istinaden yayınlamış.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Prof. Dr. Bekir Kocazeybek

bizim watşok grubuna gelmiş.
bakanın açıklamasına istinaden yayınlamış.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Prof. Dr. Bekir Kocazeybek

Dördüncü doz aşıyı sadece aşı sertifikası alıp da yurt dışına çıkacaklara önerdiler ve doktor da bu konuya açıklık getirmiş ancak konuşmanın sonunda aşıya güvenip de maske-mesafe-hijyen kuralından vazgeçmeyin diye de yineliyor çünkü aşılama ile oluşan antikor seviyesi herkeste eşit değil, zamanla da düşebiliyor ve bu sebeple tedbirli davranmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Türkiyenin en yaşlı insanı var / linki bulursam atarım .adam ölünce bakmışlar onlarca hastalığı varmış . Bu hali ile 100 yaşından fazla yaşamış .hastalık hastası etti korona millet korona korona diye sıyırıp manisa akıl hastanesine gelecek

Manisa Pomak...
O şahıs şayet o kadar hastalık ile bu virüse yakalanmış olsaydı mutlaka ölecekti çünkü vücutta en zayıf organı bulup kişiyi o şekilde öldürüyor. Senin gizli şekerin var ve bilmiyorsan, o arada da virüse yakalandıysan seni öldürme olasılığı çok yüksek ancak aşılı isen daha hafif atlatma şansın var.

Güvendiğin hiç mi doktor yok etrafında ve onlarla neden konuşup daha sağlıklı bilgi almak yerine, sürekli olarak internette kaynağı bile belli olmayan yazılar paylaşıp duruyorsun?

Merak etmeyin yazıyorum. Fikrini kabul ettiğim beğendiğim yazıların resmini paylaşıp geçiyorum .öyle uzun uzun yazmaya gerek yok _ herkes istediğini kabul eder , epey yazmışım _ geriye dönüp okuyabilirsiniz _ yosun hanımefendi epeyden beri yazıyor _ birbirinizi ikna ettiniz mi hayır

Merak etmeyin yazıyorum. Fikrini kabul ettiğim beğendiğim yazıların resmini paylaşıp geçiyorum .öyle uzun uzun yazmaya gerek yok _ herkes istediğini kabul eder , epey yazmışım _ geriye dönüp okuyabilirsiniz _ yosun hanımefendi epeyden beri yazıyor _ birbirinizi ikna ettiniz mi hayır
Kimse kimseyi ikna etmeye çalışmıyor ki zaten... Herkes kendince görüşünü paylaşıyor ancak özellikle resimli paylaşımlarda kaynak kim? Sarı Çizmeli Mehmet Ağa mı?
Neyse, önemli değil.
Kolay gelsin...

Alla alla :D
Hadi ya, sen önlemleri aldın da durduk yeremi delta varyantı %90 seviyesine çıktı?

Halk aşılanmadan tatile gitmelerine izin verdin, delta varyantı olan ülkelerden turist aldın.

Hastalığın ülkemizde ilk görüldüğünde de önlem aldınız dediniz, o zaman 10-15 vaka varken şimdi kaç binlerde…

Geri