Sağımdaki Kürt

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Kürt ile milliyet bağın yoksa mezhep bağın var ayağına oy devşirme çabaları elbette işe yaramayacaktır.

Çok duyduk kardeş hikayelerini.
Baştakilerde kardeş diyorlardı ama bak çıkarlar ters düştü nasılda harcadılar alayını.
Geçiniz bunları efendim vicdanen kardeşiz diyin sözde değil.

Adam burada Kürt vatandaşlar ile ortak kaderimiz var, bağımız var demiş bir şekilde ama yorumlara bakınca yanlış bir şey demiş gibi veya sahte bir şeyler yazmış gibi eleştiri alıyor.
İşte bu noktaya ve bu kafalara iyi bakın..
Bu kafalar "sorun" üretmek dışında bir işe yaramazlar.

PKK denen kalleş örgüt tüm kötü sıfatları hak ediyor ve hepsinin yok olmasını istiyorum.

Eğer yukarıdaki cümleden kendine pay çıkarıyorsan ,senin de yok olmanı diliyorum.

PKK'yı lanetlemek bir ırkı lanetlemek değildir. Üzerine alınıyorsan sen zaten ırksız, hain ve kalleş bir terör mensubu olmuşsun haberin yok.

Yakında Kürtler Türkleri görünce "öcü kaçın kaçın diyecek", korkuyorum:cici:
En çokta, Kürt olmayan kişilerin Pkk yanlısı konuşmalarına "Vay be" Diyorum, hani Kürt halkını Pkk koruyor ya öyle diyorlar ya Türk halkını kim koruyacak arkadaş.

Peki suruçtaki patlamaya sevinenler veyahut sevinenlere alkış tutanlar kimdi yahu aklıma takıldı şimdi ha.

Konuyla neden bu kadar alakasız yorumlar yapıyorsun ?

Berkin Elvan öldüğünde ideolojisi her ne olursa olsun o bir çocuktu deyip üzüldük.
Devlet Bahçeli'nin bu konuda ki açıklamalarına ve Milliyetçi hareketin tutumuna bakabilirsiniz.

Sonrasın da Berkin in intikamını almak için savcı katledildiğin de sevinenler alkış tutanlar aklıma takıldı anlatsana onları bize...

Fırat Çakıroğlu , üniversite de apo yazılarını silmek için canını koyup şehit olduğu olayda kimler sevindi alkış tuttu anlatsana bilelim. Bu suruçta ölenlerin bağlı oldukları dernek ve oluşumların çakıroğlu hakkında ki çirkin iğrenç yazılarını daha dün gibi hatırlıyoruz...

Her şehit haberinden sonra "oh iyi oldu suruçta ölenlerin intikamı alınıyor biji ypg biji hdp " mesajlarını yazanları da anlatsana bizlere...

Daha fazla uzatmak istemiyorum konu çok farklı yerlere gitti onu da biliyorum diğer arkadaşlar ve konuyu açan arkadaş kusura bakmasın.
Burda gayet güzel bir paylaşım yapılmış verilen mesaj çok anlamlı bunun üstün de durmak gerekirken ne diye araya nifak tohumu sokanları gündeme getirip konuşmaya çalışıyorsun ki ?

Son olarak geçtiğimiz cuma namazını ben de Eskişehir de eda ettim. Sağ yanım da şafi mezhebin den bir zaza arkadaşım sol yanımda da zülfikar kılıçlı bir alevi arkadaşım vardı.
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.

Konuyla neden bu kadar alakasız yorumlar yapıyorsun ?
Şimdi sana cevap vereceğim mesele uzayacak alakasız yerlere gidecek .

Berkin Elvan öldüğünde ideolojisi her ne olursa olsun o bir çocuktu deyip üzüldük.
Devlet Bahçeli'nin bu konuda ki açıklamalarına ve Milliyetçi hareketin tutumuna bakabilirsiniz.

Sonrasın da Berkin in intikamını almak için savcı katledildiğin de sevinenler alkış tutanlar aklıma takıldı anlatsana onları bize...

Fırat Çakıroğlu , üniversite de apo yazılarını silmek için canını koyup şehit olduğu olayda kimler sevindi alkış tuttu anlatsana bilelim. Bu suruçta ölenlerin dernek ve oluşumların çakıroğlu hakkında ki çirkin iğrenç yazılarını daha dün gibi hatırlıyoruz...

Her şehit haberinden sonra "oh iyi oldu suruçta ölenlerin intikamı alınıyor biji ypg biji hdp " mesajlarını yazanları da anlatsana bizlere...

Daha fazla uzatmak istemiyorum konu çok farklı yerlere gitti onu da biliyorum diğer arkadaşlar ve konuyu açan arkadaş kusura bakmasın.
Burda gayet güzel bir paylaşım yapılmış verilen mesaj çok anlamlı bunun üstün de durmak gerekirken ne diye araya nifak tohumu sokanları gündeme getirip konuşmaya çalışıyorsun ki ?

Son olarak geçtiğimiz cuma namazını ben de Eskişehir de eda ettim. Sağ yanım da şafi mezhebin den bir zaza arkadaşım sol yanımda da zülfikar kılıçlı bir alevi arkadaşım vardı.
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.

Benimde bir tartışma içerisinde girme gayem olmayak
- konuyla çok alakalı bir mesajım var anlamak istememiş olabilirsin.
- Fırat çakır olayı olsun veyahut başka sebeblerle ölen insanların hiçbirine alkış tutmadım, alkış tutanlar olmadı mı ?
oldu tabiki ama burda dediğim gibi alkış tutan insanlar faşizan hastalığa yakalanmış insanlar Kürt faşizan olsun Türk faşizan olsun insanlıktan nasip almayarak yaşayan insanlardır.
Birbirimizin ölüsüne alkış tutarak kardeş falan olamayız kardeş olmak istiyorsak ölülerimize beraber ağlamayı bilmeliyiz mesajını vermek için attığım yorum..
Ayrıca mesajlarımı biraz daha kurcalarsan, özel hareket polislerinin ölmesine sevinen beyinsiz insanlar hakkında sessiz kalmadığımıda görürsün değerli kardeşim.
Saygılar.

Benimde bir tartışma içerisinde girme gayem olmayak
- konuyla çok alakalı bir mesajım var anlamak istememiş olabilirsin.
- Fırat çakır olayı olsun veyahut başka sebeblerle ölen insanların hiçbirine alkış tutmadım, alkış tutanlar olmadı mı ?
oldu tabiki ama burda dediğim gibi alkış tutan insanlar faşizan hastalığa yakalanmış insanlar Kürt faşizan olsun Türk faşizan olsun insanlıktan nasip almayarak yaşayan insanlardır.
Birbirimizin ölüsüne alkış tutarak kardeş falan olamayız kardeş olmak istiyorsak ölülerimize beraber ağlamayı bilmeliyiz mesajını vermek için attığım yorum..
Ayrıca mesajlarımı biraz daha kurcalarsan, özel hareket polislerinin ölmesine sevinen beyinsiz insanlar hakkında sessiz kalmadığımıda görürsün değerli kardeşim.
Saygılar.

Yukarı da alıntı yaptığım mesajl da yazdığınla şimdi yaptığın yotum arasın da fark olduğunu düşündüğüm için yazdım. Dediğin gibi her kesimde ki faşizanlara tepki gösteriyorsan sıkıntı yok . Ama sen sadece suruç ile ilgili yorum yapmışsın yukarı da o yüzden cevap verme gereği duydum .
Saygı bizden :)

Yukarı da alıntı yaptığım mesajl da yazdığınla şimdi yaptığın yotum arasın da fark olduğunu düşündüğüm için yazdım. Dediğin gibi her kesimde ki faşizanlara tepki gösteriyorsan sıkıntı yok . Ama sen sadece suruç ile ilgili yorum yapmışsın yukarı da o yüzden cevap verme gereği duydum .
Saygı bizden :)

Mesele Kürt olduğu için ve suruç olayı sıcaklığını koruduğu için o konuya değendim, Emre keşke önyargını birtarafa bırakarak beni takip etsen. Aslında sandığın kadar bölücü, hain veya bu ülkede kaos yaratmak isteyen biri olmadığımı göreceksin.
Tekrar söylüyorum Allah beni Kürt aileye Kürt bebe olarak havale etti pulu yapıştırdı yolladı.. Türk'üm diyemiyorum ama alnım açık bir şekilde Türkiyem diyebiliyorum ve en az senin kadar Ay Yıldız'a aşığım yahu
iyi günler diliyorum

İlk mesajla sonraki mesajlar arasında ne büyük fark var öyle :)

Ben kendi kanımı taşıyanlar dışında hiç kimseyi kardeş kabul etmiyorum. Benim için kardeşlik bağı daha farklı bir boyuttadır daha önemlidir.

Pkk yada Hdp konusuna hiç girmeyecem bile. Kürt arkadaşımda var, çerkezde var, lazda var, çingende var, göçmende var, türkmende var, melezde var, yabancıda var. Ancak hiçbiride kardeşim değildir.

İnsanlarla konuşabilmem için yada bir noktada buluşabilmem için kardeş bağına ihtiyacım yok. İlk kendi menfaatlerin ikincisi bu vatanın menfaatleri doğrultusunda buluşabileceğim noktalar vardır. Ancak benim menfaatlerimede bu vatanın menfaatlerinede aykırı olan herkes benim düşmanımdır.

Ne kadar tartışmaya meyilli bir toplumuz değil mi..
Bir çok kürt arkadaşım var. Ülkesini belki bazı türküm diyenlerden daha çok koruyabilecek kadar türk olan.
Hatta pkk lılar genel olarak kürt olduğu için kendi ırkını kabul etmeyen, onlar kürt ise ben değilim diyen.
Yolda gördüğün bi kürte vatan haini diye bakmak zaten saçma değil mi. Akıl mantık almıyor doğrusu.
Bu yüzden sağımda solumda kürt var biz kardeşiz denmesi de çok absürt.
Ama şu ki bu algıyı da bizim toplumumuz yarattı değil mi.

Hiç hoşlanmıyorum şöyle muhabbetlerden. Neden konuya girdiysem sanki :T:

Hdp ye terörist diyenler akpli mi ? Mesela ben akpli değilim ama hdp teröristtir yandaşçılarıda teröristtir ..Barış istiyoruz diyor biz kimle savaştayız pkk ile .Bu herifler biz kürtlerin sözcüsüyüz vs diyorlardı hani kürtler pkklı değildi ama bu herife göre kürtler pkk lı çünkü kürtlerin sözcüsü barış barış diye yalvarıyor ama biz pkk ile savaştayız.Şimdi siz kürt olup hdp savunursanız buda sizi pkklı yapar
Ya işte olay bu kadar net. Ljkglhf

Repost ; Büyük düşler.

Aynı dili konuştuğumuz halde hala birbirimizi anlayamıyoruz.
Çoğumuz ''Benim kaç tane Kürt arkadaşım var '' derken bile hala Türk - Kürt sorununu tartışıyorsunuz.

Samimiyetsiz la bu. dasdasdf neyse ki gitmiş. Şükür.

Geri