Sadist Dinciler.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Sizlere şimdi subliminal bir mesaj vereceğim..

Geçenlerde yeni Zelanda da caninin biri camiye girip 48 kişiyi öldürüp 40 kişiyide yaraladı çok acı bir tablo acının dili rengi ideolojisinin önemi yok insanı bir duygudur.
Lakin bir şeylere dikkatiniz çekmek isterim sosyal Medyada buna üzülen sayısız gayri müslümanlar gördüm ama bizler öylemiyiz!
Türkiye’de herkes paylaşımlar yapıyor işte islama saldırı kafirler pislikler intikam yeminleri yapıyorlar işte bu tiplerin çok büyük bir kesimi insanlıkla tamamen hiç alakası yok işidten daha tehlikelidir niye mi derseniz örnekler vereyim bu tarz eylemleri Avrupa’da bir müslüman yaparken “ gerçek islam bu değil derler” işin içinden çıkmaya çalışırlar Fransa’da Belçika’da ABD’de ölen insanlara sevinen sevinçten nefretini kusan tipler bugün ağlayıp lanet okuyor

Ankara garı patlaması ,sur’daki patlamada ölenlerin sadece kendi görüşlerinde yada inançlarında olmadığı için parçalanmalarını acı çekmelerini izleyen kahkaha atanlar gene bunlardı İstanbul’daki patlamada ölen Alman vatandaşlarına sevinen gene bunlardı Reina’da kafirler öldü diye sevinen yine bunlardı işte onlar aramızda vahşi duygusuz Barbar ruhlu kişilerdir camiye sadece kafirler mi saldırıyor daha bir kaç sene önce Pakistan ,Irak ,Suriye ,Lübnan, Afganistan’da yüzlerce camiye bombalı eylemler yapıldı yapanda müslüman bugünkü yaşanan olay bir etki tepki meselesi özellikle yurtdışında yaşayan müslümanlar düzene ayak uydurmalı Ortadoğu kafasıyla Avrupa’da yaşayamazsın...

Din ayrı dinci ayrıdır islam ayrı islamcı ayrıdır dini görevlerini yerine getirenler ,yaşayanlar ve dini kullananlar ondan menfaat sağlayan pazarlayandır açılan konular onlara hitabendir dini siyasete alet edenler...

Acının dini yok. Ama bizimkilerin dini de yok

insan olmanın dini ırkı mezhebi yoktur
yolu insan olmaktan geçer
insan diyorum umarım anlamışsınızdir

Verilen mesaj doğrudan Türkiye'ye. Türkiye'de de katliamın faali olarak müslümanları gösteren yandaşlar ortaya çıktı birden. (Ekşi sözlükten bir üye tutuklandı mesela) Yeni Zelanda'dan Türkiye'yi karıştırmak istenildi. Tepkiler Türkiye'nin hedef gösterilmesine. Avrupa'da öldürülenler, yakılanlar da yine Türkler. Genelde Faal'leri bulunmaz yada yargılanmaları aksatılır. Yabani herkesi kendi gibi görüyor.

Yani bu katliamdan bile dine vuracak şeyler çıkarttın ya helal olsun sana :D
Ekmeğini taştan çıkaran insanlara örnek diye sunulmalısın.

Olayı yapan şahıs aslında islama Türkiye’ye yapılmış bir saldırı olarak lanse edilmiyor mu Erdoğan çıkıp bunu meydanlarda söylemiyor mu dindoşların intikam yeminlerini görmüyormusunuz neye bağlayalım peki

yahu her zaman menfaatçi insanlar olacak yine genellenecek bir durum yok ki sende sunlari ayiriyorum deyip ozellestirip bir genel yaratmaya calismissin zaten
hic gerek yok

yahu her zaman menfaatçi insanlar olacak yine genellenecek bir durum yok ki sende sunlari ayiriyorum deyip ozellestirip bir genel yaratmaya calismissin zaten
hic gerek yok

Ne alaka tek tek isim mi verelim tabiki yazının girişi öyle olacak bunlar kısa süre önce yaşanmış şeyler bizzat görüyoruz

Nine eleven ide propaganda malzemesi yaptilar.Kendi kendilerini öldürüp.
Sikinti yok.Trumpi atese tutulmasinin baslangici,Daes i Obama ile Clinton nun kurduklarini söylemesi ile basladi.
Bin Ladin e silah yardimi verirken,nerede bu cok sevdikleri Demokrasi anlayisi?

Islama karsi propaganda karikaturlerinden, binlerce bin yillik literatur kaynaklarindan bahs etmiyoruz bile.

Adil olmak lazim.
Islam ile islami kafaya göre yorumlamak ayri seyler.Simdiki Islam algisini yabani gibilere dayatabiliyorlar.
Müslümanlarin cogu tembel cünki.
Bu tembellik islam düsmanlari icin büyük bir koz.
Asil üzüntü veren de bu gercek.
Kuran'in bir ayetini okumayanlarin pesinden gidiyorlar.
Yazilacak cok sey var da.
Keske diyorum gercekten zalim olsaydi müslümanlar zamaninda.

Nine eleven ide propaganda malzemesi yaptilar.Kendi kendilerini öldürüp.
Sikinti yok.Trumpi atese tutulmasinin baslangici,Daes i Obama ile Clinton nun kurduklarini söylemesi ile basladi.
Bin Ladin e silah yardimi verirken,nerede bu cok sevdikleri Demokrasi anlayisi?

Islama karsi propaganda karikaturlerinden, binlerce bin yillik literatur kaynaklarindan bahs etmiyoruz bile.

Adil olmak lazim.
Islam ile islami kafaya göre yorumlamak ayri seyler.Simdiki Islam algisini yabani gibilere dayatabiliyorlar.
Müslümanlarin cogu tembel cünki.
Bu tembellik islam düsmanlari icin büyük bir koz.
Asil üzüntü veren de bu gercek.
Kuran'in bir ayetini okumayanlarin pesinden gidiyorlar.
Yazilacak cok sey var da.
Keske diyorum gercekten zalim olsaydi müslümanlar zamaninda.

Niye bu kadar uzattın ki gerçek islam bu değl deyip geçseydin anlardık yakın tarihimizde camiden Allahu Ekber diyerek Maraş Çorum Sivas’ı insanları yakıp kestiler islam adı altında yapılan cihadlar fetihleri saymıyorum 4 büyük Halife’min üçünü müslümanlar camide öldürdü 5 defa cennetle müjdelenen Hz aişe ile Hz Ali arasında cemel savaşı oluyor sıkışınca abd İsrail işidi çıkarttı bu dindeki insanlar neden bu kadar radikal onu izah edemiyorlar oysa kuranı açıp baksalar iyice görecekler ben bu ülkede insanların acılarına sevinen kendine müslüman diyenleri çok gördüm ama kendinlerine dokununca hep mağdur edebiyatı yapıyorlar Türkiye’deki aydınları gazetecileri hep o siyasal islamcılar öldürdü Türkiye’yi virüs gibi sardılar

Kim intikam yemini etmiş? Işid'lilerden söz ediyorsan, onlar zaten Amerika ve diğer batılıların finanse ettiği bir proje. Üyeleri bile Avrupa'dan gönderilme. Onların hiç bir yanı Müslüman değil. Biz o kadarını anlamayacak kadar aptal değiliz. Sen de sandığın kadar zekii değilsin.

Radikal islam ile ılımlı islam arasında kalan insanoğluna bu yük artık ağır geliyor.

Kim intikam yemini etmiş? Işid'lilerden söz ediyorsan, onlar zaten Amerika ve diğer batılıların finanse ettiği bir proje. Üyeleri bile Avrupa'dan gönderilme. Onların hiç bir yanı Müslüman değil. Biz o kadarını anlamayacak kadar aptal değiliz. Sen de sandığın kadar zekii değilsin.

İsmail bu ülkenin Cumhurbaşkanı meydanlarda yeni Zelanda’daki görüntüleri millete gösteriyor sansürsüzce islamın en çok konuşulduğu ve islamafobinin arttığı bu zamanda dialog kurmak varken resmen radikal tiplere suç işlemek için teşvik ediyor bizde kendi görüşünde olmayanlara zarar gelince eğlenip gülüyorlar şöyle bir örnek vereyim şiddet içermiyor ama Türkiye’deki islamcıların çoğunu kapsıyor Levent kırca, Zeki Alasya , Yaşar Nuri Öztürk bu ölüp giden şahıslara demedik laf bırakmadılar küfürler havada uçuşuyor yeni Zelanda’da neler oluyor insanlar örnek davranış gösterip camilerde nöbet tutuyorlar müslümanlara destek oluyorlar diyorum ya bir kaç sene önce İstanbul’da bir patlamada 8,10 Alman vatandaşı ölmüştü tepkileri görecektin teröre Karşı mı terörü seviyor mu belli değil kendine müslüman diyen bu tipler Van’daki depremde evsiz barksız mağdur kalan insanlara yardım paketlerine içine taş bayrak toprak yolladılar bu genelleme değil biliyorum bunları

Ben senin anlattığın tepkilere şahit olmadım. Türkiye'de yaşıyorum. Senin haber kaynaklarında sorun olmalı. Türkiye'yi caniler ülkesi olarak tanıtıyor olmalılar. Burada kimse bir başkası (farklı dinden yada milletten) öldüğünde zil takıp oynamıyor yada mutlu olmuyor. Provokatörlerin çektiği vidyolar izleyip, bunları gerçek sanıyorsun. Türkiye'nin gerçeği farklı. Bize diş gösterene tabii ki boyun eğmeyeceğiz. Biz öyle bir millet değiliz. Haber kanallarını değiştir.

Bana kimse anlatmıyor ben kendim orda doğma büyümeyim dedikleri mi git bi araştır göreceksin

Saldırılan yer cami
Saldıran Hristiyan
Katledilenler Müslüman ..

Konu başlığı ve içeriği yine sadist ve vahşi müslümanlar !

Geri