Sadece size bağlı biriyle tanışmanız ne kadar muhtemel?

Konu sahibi son olarak 1415 gün önce görüldü
ny4mAR.jpg

şahsen ihtimal vermiyorum ama imkansız da görmüyorum :honk:
araf çok pis bi yer .s.s

böyle kalıplara bayılıyorum sgdhf
insan neden karşısındaki insanın sadece kendisine bağlı olmasını istesin ki ya? sürekli çevresindeki insanlara bağlı yaşayan, pohpohlanmaya ihtiyaç duyan, aldığı kararlarda dahi bir başkasının onayına muhtaç biri değilse isteyemez, istememeli. doğal olarak karşıdan bunu beklemek olsa olsa bencillik olur, özgüvensizlik olur.

tabii bir otla ciddi düşünenler varsa bir şey diyemem, saygı duyarım.

Bu başlığı görünce olan umutlarım da söndü. Bu kadar mı imkansız..

Bağımlı kişiler yazmış hep. İnsanın en çok isteyebileceği şey kendisine derin bir sevgi ve muhabbetle bağlı bir kişidir. O insan benim.

Şimdiye kadar ki hiçbir ilişkimde güven sorunumuz olmadı. Sadakat olarak..

Bağımlı kişiler yazmış hep. İnsanın en çok isteyebileceği şey kendisine derin bir sevgi ve muhabbetle bağlı bir kişidir. O insan benim.
Günümüzde bu durumu yaşamak çok zor @huri ciğim çünkü eskiden insanların yeni birileri ile tanışma seçeneği çok azdı ve sevdikleri için mücadele eder ya da elde olanı kaybetme korkusu yaşarlardı oysaki günümüzde artık böyle değil. Kimse kimseye tahammül edemiyor ya da bir ilişkiye emek harcamak istemiyor çünkü nasılsa etrafta başkaları var ve onlarla şansını denemeyi daha az yorucu buluyor.

Çağın getirdiği güzellikler kadar olumsuz tarafları da var ve bu olumsuzluklardan ilişkiler de nasibini almış durumda ne yazık ki...

İçerik okumam, hatta Sür sallar bana, ay hayla mı kimseyi okumuyorum havaları der, kardeşim ne havası, beynimde yazacak çok goygoy var vakit kaybedemem okuyarak,

arkadaşlar, ben direkt başlığı okudum ve hiçbir şey anlamadım.
Ay bağlı derken, böyle kelepçe kalın iple filan mı, ay durun zaten Ramazan herkes oruç + cuma...

Geri