Sadece Sevmişim

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü

Sadece Sevmişim

Halbuki ben seni ... ben seni ; yapayalnız bir konağın kahverengi merdivenleri gibi sevdim . Her adımını duyar ve cevap verir gibi ...

Halbuki ben senin ... kucağını sevdim ; Sıcacık bir soba başında ... Boynumu okşayan parmaklarını sevdim ve mırıltılarımı dinleyişini !

Ben senin ... Ben senin bir salkım söğüt gibi yüzüme dokunuşunu sevdim , salkım saçak saçlarınla ...

Halbuki ben senin gövdeme sarılışını ve yanıma uzanışını sevdim , bir kavak ağacı gibi ...

Ben senin, başımda yeller estirişini sevdim ve bana şarkılar söyleyişini ...

Ben seni ; bir sabunun ılık teninde dolaşan köpüğü gibi sevdim ... Taze kokular içinde.

Ben seni ; dilinde tuttuğun bir buzlu şerbet gibi sevdim .

Halbuki ben senin , benim olmanı bile istememiştim ... Sevgilim olmanı bile .

Ben seni sevmiştim sadece , sadece sevmiştim.

Halbuki ben senin ; beni sevmeni bile istememiştim . . . Beni sevmeni bile !!!

Ben seni ; İçinde ne olduğunu bilmeden ... Kimden gelip kime gittiğini bilmeden ... Aynen ; sadık bir yol arkadaşı olmak için zarfına sımsıkı yapışan pul gibi sevdim ! . .

Halbuki ben seni ; yapayalnız bir konağın kahverengi merdivenleri gibi sevdim ; iniltiler içinde ... Ben seni ; Başını yellere kaptıran bir kavak ağacı gibi sevdim !

Halbuki ben senin ; benim olmanı bile istememiştim ; sevgilim olmanı bile ... Ben seni sevmiştim sadece, Sadece sevmiştim .

Halbuki ben senin ; beni sevmeni bile istememiştim . . .

Beni sevmeni bile !

Geri