Sadece oturarak bedava Genie ve Exp -Resimli

Konu sahibi son olarak 2433 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar UTC güncellemesi ile gelen bir başka özellik daha.
Pazar yaparken yada char boştayken oturduğunuzda süre işliyor ve zaman sayıyor. Eğer 2 saati geçirirseniz süre sıfırlanıyor ve 20 adet genie puanı geliyor. Ancak 2 saat hiç kalkmamalısınız her kalkışınızda süre sıfırlanıyor. Bu yöntemle genieye para vermek zorunda değilsiniz. Teşekkürler.
juwppe.jpg

İyi Forumlar...

~Saygılar

10 Yıl Benden Aldı Artık Gerisini Sen Hesap Et :T:

İyi Forumlar...

~Saygılar

Üşenmemişsin fotosunu çekip editleyip upload etmişsin sağolasın :D

gta 5 i bende bu ara oynuyorum çoğunu oynadım burda ama online olmadıkça sarmıyor beni ya :D bunlardan online oynadığın var mı ?

üşendiğim için ekran görüntüsü aldım aslında yazmaktan daha kolay :)

ben hikaye oynamayı seviyorum online oyuncu değilim, ama gta 5'in online modunu bi deneyeceğim :)

Değer kanka benimkinde hatalar olabiliyor. Sevdiğim bir tarz olsa bende satın alırdım

değer tabiki, o gösterdiğim oyunların hiç biri korsan değil ve ben de öyle zengin değilim ama bi şekilde alınabiliyor

180 TL şu an için çok pahalı ama 75 TL'ye bile almanın bi yolu vardı :)

İndirim yapan yerler oldu o şekilde mi aldın

nuuvem vardı mesela brezilya sitesi, 75 TL'ye karşılık geliyordu yaklaşık, vpn ile girip alınabiliyordu

ama ben steamden 180 TL'ye aldım, encard'ım var steam cüzdana onunla para biriktiririm her ay 50 TL atarım 25 TL geri verir encard, 90'a geldi bana diyebilirim

nuuvem vardı mesela brezilya sitesi, 75 TL'ye karşılık geliyordu yaklaşık, vpn ile girip alınabiliyordu

ama ben steamden 180 TL'ye aldım, encard'ım var steam cüzdana onunla para biriktiririm her ay 50 TL atarım 25 TL geri verir encard, 90'a geldi bana diyebilirim

aa o encard olayı güzelmiş steamdan bir kaç oyun alasım vardı bir göz atim ona :hi:

Geri