Merhaba, biliyorum okumayacaksın.
Okumayacağını bildiğim için belki de, daha da özenle seçiyorum kelimelerimi.
Bugün seni anlatışımın kaçıncı günü, kaç kere yazdım seni, kaç kere sildim bilmiyorum.
Tek bildiğim, benim senin uğruna yazdığım onlarca cümlelerden bir tanesini bile bilmemen.
Bu değil canımı sıkan, merak etme.
Asıl canımı sıkan, şu an başka birisinin bunları okuyup sevgilisine yollaması.
Yolladığı sevgilisinin ya da yollayan kişinin sana yazdıklarımın tek harfine değmiyor olması da var.
Bunların tersi olmalıydı bence.
Mesela senin tenine onun elleri değil de, saçının teline bu yazdıklarım değiyor olmalıydı.
Değiyor mu? elin, başkasının eline değiyor mu ?
Bizim belki cebimiz boş size göre, ama kalbimiz dolu.
Fakiriz belki size göre, ama gönlümüz zengin.
Hatta o kadar zengin ki, kullandığımız birimlerde size uygun bir değer de yok.
Sahi senin okuma ihtimalinin, sevgin kadar az olduğu bu yazılarımı, başkası okurken ne hissediyor ya da ne yapıyordur?
Elin çocuğu hiç sevmediği kıza belki onu kötü amaçlara kullanmak için, ya da dur en iyi ihtimalle insanların gönlünü kötülüklere kullanıyordur?
Ne diyorum biliyor musun, sana değiyordur belki bunlar ama, emin ol başkasına değmiyor.
Neyse sadece can sıkıntısı, bencil kalmaya devam et sen.
Erkan Akagündüz / Muhammet Karataş
Okumayacağını bildiğim için belki de, daha da özenle seçiyorum kelimelerimi.
Bugün seni anlatışımın kaçıncı günü, kaç kere yazdım seni, kaç kere sildim bilmiyorum.
Tek bildiğim, benim senin uğruna yazdığım onlarca cümlelerden bir tanesini bile bilmemen.
Bu değil canımı sıkan, merak etme.
Asıl canımı sıkan, şu an başka birisinin bunları okuyup sevgilisine yollaması.
Yolladığı sevgilisinin ya da yollayan kişinin sana yazdıklarımın tek harfine değmiyor olması da var.
Bunların tersi olmalıydı bence.
Mesela senin tenine onun elleri değil de, saçının teline bu yazdıklarım değiyor olmalıydı.
Değiyor mu? elin, başkasının eline değiyor mu ?
Bizim belki cebimiz boş size göre, ama kalbimiz dolu.
Fakiriz belki size göre, ama gönlümüz zengin.
Hatta o kadar zengin ki, kullandığımız birimlerde size uygun bir değer de yok.
Sahi senin okuma ihtimalinin, sevgin kadar az olduğu bu yazılarımı, başkası okurken ne hissediyor ya da ne yapıyordur?
Elin çocuğu hiç sevmediği kıza belki onu kötü amaçlara kullanmak için, ya da dur en iyi ihtimalle insanların gönlünü kötülüklere kullanıyordur?
Ne diyorum biliyor musun, sana değiyordur belki bunlar ama, emin ol başkasına değmiyor.
Neyse sadece can sıkıntısı, bencil kalmaya devam et sen.
Erkan Akagündüz / Muhammet Karataş