Sadece Öğrenci Yurdunda Kalanların Bidiği Durumlar

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
1 m2 yaşam alanına sahipsin.
Kettle en yararlı icatlardan biridir.

Kettle artık yasak Blackheart bey, siz çok eskide kalmışsınız. :) Her yurtta yasak mı bilemiyorum gerçi.

En zoru gurbet olsa gerek; kardeşim geçenlerde gecenin yarısında beni aradı, canım benim.

Sadece bir sene kaldım. Kızların sevgilileriyle yaptıkları telefon kavgaları olsun birbirleriyle olan sürtüşmeleri olsun beni delirtmisti neyse ki sonradan ev tutup kurtuldum.

3 yıl kaldım. Oda arkadaşı bakımından da yurt bakımından da şanslıydım. Teoride haftaiçi 12, haftasonu 2 olan giriş saatleri pratikte güvenlik uyuyuncaya kadardı, bazen yatağından kaldırdığımız da olurdu ama hiç olay çıkarmazlardı.
Her gece girdin mi çıktın mı kontrol edilmiyordu. Kart basılıyordu ama kimse kimsenin ailesini arayıp "sen kız gelmedi" demiyordu kısaca.
Karma yurttu, erkeklerle bloklarımız ayrıydı ama kantin lobi falan ortaktı. Bazen lobide sabahlardık hep beraber, eğlenceliydi.
Yılbaşında yurtta parti yapılırdı.
Hiç pişman değilim. Yurttan ayrılmamın en büyük sebebi konumu, daha sonra da sürekli dışardan beslenmekten bıkmış olmamdı. Onun dışında her şey çok iyiydi.
Bir daha bir yurtta kalacak olsam, yine orada kalırım.

ya harbiden odanın içinde tuvalet olan bilir adamların sabunları hiç bitmiyor türkiyenin %80-90 el yıkamıyo net

Geri