Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Linç başlasın kızlar..
Rahat rahat içiniz dökün.
Rahat rahat içiniz dökün.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Saf gurbetçi sen Türkiye’deki kızları bilmezsin.Ne yamandır onlar diline düşmeye dur..anlamadim, neye yorum yapmaliyiz, neden linc etmeliyiz :d bu arada o pasta cok iyi gorunuyor. hatta su an kalkip islak kek yapacagim. dayanamiyom boyle seylere.
Benim olduğum yerde ciddiyet olmaz öğrenemedin mi?Ayrıca videoyadaki yaşam biçimini,ergen rüküşlüğünü beğenmeni kınıyorumBen de yabaniyi ciddiye alıp bir şey var sandım pf.
Gayet güzel kadın hareketleri de olağan. Doğum gününü kutluyor sonuçta.Benim olduğum yerde ciddiyet olmaz öğrenemedin mi?Ayrıca videoyadaki yaşam biçimini,ergen rüküşlüğünü beğenmeni kınıyorum
Hiç bir şeyi birbirine uyumlu değil.senin beğenmende ayrı bir vaka zaten..Ne hatunlar var ayıp olmasın diye beğenmiyorum bu kız ne ki.Gayet güzel kadın hareketleri de olağan. Doğum gününü kutluyor sonuçta.
Sen bence kadını beğendin
İçinden geçeni söyle dürüstçe lafı çevirmeden..Yaboş kan istiyor, vahşet istiyor…
Neyini linçleyelim de…
Bi şey göremedim…İçinden geçeni söyle dürüstçe lafı çevirmeden..