Sadece forum oyunlarında takılan üye

Konu sahibi son olarak 194 gün önce görüldü
forum oyunlari, kavgalarin, küskünlüklerin, tartismalarin bittigi, geride birakildigi yerdir.
Üyeleri kaynastirir, iclerindeki canavari ortaya cikarir :p
Gereklidir.
Olmazsa forum yikilir, kan gövdeyi götürür...

Forum oyunlarinda takilamayanlarin Sosyallikleri sifirdir.
Sohbet edecek, $aka yapacak kabiliyetleri yoktur.

oyunları çıkar burdan çöken bi site olur bence.
isim zaten direk ofsayt forum felan bahane diyor yani dicegim o ki istediğini yapabilirsin diyorlar.

Birilerine laf sokup,birilerinin dediklerine alınıp tartışma çıkarmak veya dini & ülkeyi kurtarmaktan vazgeçip,foruma eğlenmeye gelen üyedir.

Bize lazım.

Manita yapmak için en uygun ortamlardır zemin orada atılır.. Oynayan oynasın elleşmeyin..

Foruma vakit öldürmeye geliyorum.
Bu yüzden de oyunlarda öldürüyorum.
İtirazı olan ?

Bazıları için keyif verici. Forum oyunlarinda soru/cevap seklinde oyun adi altinda birbirlerini tanimaya calisip sonradan sevgili olanlari bile goruyoruz :D

Kafası sadece ona çalışıyodur yapacak bir şey yok üstteki üyeye partner bulmaya devam

Admin olduğumda Zeyy kişisini banlaycağım. Benim gibi gelecek vaad eden bir admine artizlik yapmak neymiş görcek o. Forum oyunlarını dar edicem hepinize.

Tüm gün yeterince kavga gürültü görüyorum.Bana göre bilgi kaynağı internet değil kitaplardır.
Sayın çok bilmiş forum üyeleri.

Suçlamalar, laf sokmalar.s çok kasıyorsunuz be abicim, ablacim.tamam bazen boku çikariliyor ama insanlari devamli yargilamayin.

yorum olayyyyyy :d ;D ay koptummmmmmm

Bu hafta içinde 3 gün üst üste yaptığım olay. Biraz kafa dağıtayım istiyordum hatta evet, adrenalin de yükledi bir miktar ama yeter, fazlası yorucu gelmeye başladı :d
"Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan"
Deyip köşeme çekiliyor, okumanın ve daha seyrek takılmanın daha keyifli geldiğini belirtip susuyorum.

Basiretsiz siyasi kirlilikten iyidir , çok şey yazıp hiç bir şey anlatamayanları dinlemekten iyidir
ben bildimcilerle ben buldumculara katlanmaktan iyidir.
Hiç bir şey bilmeyip her sey dogruymus gıbı savunanları gormekten ıyıdır7

atomu parçaladınız da , yardım mı etmedik?

Geri