Sadece forum oyunlarında takılan üye

Konu sahibi son olarak 194 gün önce görüldü
Foruma sadece oyun oynamak için gelen üyedir. :dusun:​

Hiç olamayacağım üye tipi :D toplasan üye olduğumdan beri en fazla 10 mesaj atmışımdır :D

Forumun oyun bölümünden faydalanan ve bundan keyif alan üyedir.

karşı cinsle iyi ilişkiler kurmak için orada olduklarını düşünüyorum.

veeeee tabii ki bu benim şahsi fikrim :p

İnsanlarla iletişimi iyi ve Mesaj sayısı az olan üyedir genelde.

Sadece tartisma yada laf sokmak için üye olanlardan daha çok gereklidir :) Forum oyunlarında eğlenir kafasini dagitir gider kimseye zarari yoktur ,severim

Mesaj sayısı kaygısı olmayan üyedir rahattır bende forum oyunlarına takılıyodum arada başka konularada yazmışım :D 700 mesaj olmuş

Forumda 10 mesajının 9'u forum oyunu olan bir kimseyi anlamak adına bir ara bir deney yapmıştım. 1 günlüğüne onlar gibi davranmıştım. Sabahtan akşama kadar yazmış oluğum mesajların hepsi forum oyunuydu. Tanımadığım birinin başına taş düşürdüm, asansörde kalıp sohbet ettim, tanımadığım birine sevimli, bir başkasına da uyuz dedim. Sonra üstteki üyenin bana aşık olması durumunda varsayımlarda bulundum, birilerine partner seçtim...

Ve biliyor musunuz... Yine anlayamadım, çözemedim, bir sonuç elde edemedim.
Herkesin forumu kullanma amacı değişebilir elbette. Ama şahsen ibretle izliyorum.

ya sonuçta burası bi forum fazla da ciddiye almaya gerek yok, hani onca zaman ciddiye alan biri olarak geç farketmiş olabilirim ama olsun, kim ne istiyosa onu yapsın. isterse deli gibi tartışsın, memleket kurtarsın elde var sıfır : ))

Tek amacim insanlara laf atip kafa dagitmak net:d burda ne dini kurtarabilirsin ne de ulkeyi anca biebirinizi yiyosunuz:D bi de ahlak dersi vermeye kalkan var muslumansam hosgoruyle yaklascakmisim valla herkesle muhattap olmayi midem almio canim seni aliyorki yapiosun:d

Eskiden forumlarda mesaj sayısını artırmak için forum oyunları bölümüne rağbet olurdu.

Forumun ciddi bi müessese olduğunu unutan üye :p ne kadar komiksiniz ne kadar da insanları sınıflandırma meraklısısınız öyle ehehe.

Bazıları tartışmadan korkar, net söyleyebilirm bunu.

en sevdiği bölüm bahane sözlük olan bir birey olarak söylerim ki, normal olan kişidir. forum oyunlarında takılmak istiyordur, kime ne.

sohbet forumunda sohbet etmenin sorun olacağını görüyorum aslında burası daha komik çünkü burda bulunanlar bunu hiç yapmayanlarmış gibi davranıyorlar ya o komik ya ama cem yılmaz aklıma geliyor :D

[YOUTUBE]5xkdixWVyGk[/YOUTUBE]​

Geri