Sadece Cok Para Kazanan Insanlar Mı Başarılıdır??

Konu sahibi son olarak 3935 gün önce görüldü
Sadece çok para kazanan insanlar mı başarılıdır?

Başarının paraya endekslendiği bir dünyada evet.

Başarı para ile olmaz irada ve azimle parayla baskalarinin basarilari calinabir ama

Başarı Parayı Getirir, Para Başarı getirmez sadece imkanları Fazlalaştırır.

ve Şunuda eklemek istiyorum başarı sadece para ile ölçülmez, Ölçeyse Torbacılar bugün iş adamı olurdu çünki para onlarda

Bu devirde paran kadar adamsin cevabim Evet

Başarı, o paranın ne şekilde kazanıldığıyla doğru orantılıdır.
Her kazanılan para, başarı sonucu kazanılmamıştır zira.

Hayır.

Her başarı para kazandırır diye bir kaide de yok.Ömrünü sefalet içinde geçirip ciddi buluşlara imza atmış bilim insanları var ^-^

Hayır sadece çok parası olanlar başarıyı satın alır:)

Çok para kazanan insanlar başarılıdır tabi ama kazananlar 0 dan kazananlar baba parası kalıp da onu değerlendirenler değil.. 0 dan başlayıp haram helal farketmez birşeyler yapıp çok para kazanan adama helal olsun alnından öpüyorum hatta :D

Tabi para kazanan abi. bu devirde para kazanmak kolay mı? yani para kazanmak bir tercih meselesidir. bir de başarı meselesi

Piyangodan çok para kazanan insana başarılı denmeyeceği gibi, birşeyler üreten ama bunları paraya çevirmeyen insana da başarısız denmez diye düşünmeden edemedim sabah sabah :)

Alanına göre değişir.

Bir mütaitsen başarılı olmak için paraya ihtiyacın vardır. Çok para kazandıkça başarılı olur.
Ancak konu sanat ise gerçek sanatçılar piyasada en az parayı alan sanatçılardır.
Spor ne kadar para kazanıyorsan o kadar başarılısındır.
Şairler, ozanlar da fazla para kazanamaz. Ancak en büyük başarıyı gösterenlerde yine onlardır.

Alanına göre değişir. Sadece çok para kazanan insanlar başarılıdır diyemeyiz o yüzden. Kimi zaman başarı için para değil yetenek gereklidir.

şuan hem parası hem de başarısı olan insanlar ellerinde hiçbir şey yok iken akıllarındaki fikirlerle cesur adımlar atarak bu başarıları elde ettiler. babadan doğma değil(İstisnalar elbette var) mesela buradaki adamlarKovulduktan Sonra Çok Daha Başarılı Olan 10 Ünlü İsim çalıştığı yerlerden horlanarak kovulmuş insanlar fikirleri yok sayılmış. ama ellerinde hiçbir şey olmamasına rağmen fikirlerinin peşinden koşmuşlar (favorim oprah winfrey bayılıyorum kadına) sonucundada paraya ve başarıya ulaşmışlar. yani sözün kısası azmin ve fikrin varsa başarılı olursun kardeşim

Olur mu öyle saçmalık. Nitelikli iş gücüne sahip insan diğer çalışanlardan hep bir adım öndedir. Yaptığı işi düzgün yapan farkını ortaya çıkartan insan başarılıdır.

Bir yazara , bir müzisyene para mı eserlerinin okunup dinlenmesi midir diye sorulsa ikincisini tercih eder.

Nitelikli insanın tercihi bu yöndedir.

Bu ülkede müteahhit mimardan fazla kazanır mesela, hangisi başarı için daha çok emek harcar. Onun gibi şeyler.

Geri