Sadece Adanalılar Yorum Yapsın

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Belediye binasının oraya mı yakındı ya İbişcan :D Derya
Lethe'm sevdiceğime sordum dönüş yapmasını bekliyorum. :*

En uygun Lethe ibiş otele bak yeni bir otel senin için iyi olabilr

Belediye binasının yakınlarında evet ibiş otel

@Lethe kuzum ben mayıs ayında gitmiştimde İbiş otelde tek veya çift fark etmiyor fiyatı 119'du.
Harika bir otel ve her yere yakın otellerden biri.Hoş Adana da hiçbir yer birbirine yakın değil ki.Ne kadar yakın istersen iste her yer uzak :|

Yardımcı olmak isterim her daim adana hakkında herşeyi sorabilirsin Lethe

Hava yolu ile geliceksrn Lethe tek dolmuş ile ulaşım saglayabilrsin

İbiş hoteli ben de tavsiye ederim. Hem okul hem de havaalanı ulaşımı kolay. Taksiyle ulaşmak isterseniz bi 20 lira fln tutuyor. Yok taksiye masraf etmeyeyim derseniz meydan dolmuşları var, ibiş hotelin çok yakınından geçiyor. Tek olumsuzluğu Universite ile otelin arası 1 saate yakın sürüyor olması. sabah 8 gibi çıkarsanız tam vaktiyle gidebilirsiniz. Şimdiden iyi yolculuklar. başarılar dilerim sinavinizda

Lethe kuzum üniversite yakınında otel yokmuş ama hepimizin ortak fikri olan İbiş otel gerçekten en mantıklı karar olur.
Otobüslerin kalktığı yere yürüme mesafesi 5-10 dakika.
Zaten otobüs o kadar çok ki kaçırma gibi bir ihtimalin olsa da sürekli dolmuş-otobüs geçiyor.
Taksileri pek tavsiye etmem tabii sana kalmış kuzum :*

Lethe kuzum üniversite yakınında otel yokmuş ama hepimizin ortak fikri olan İbiş otel gerçekten en mantıklı karar olur.
Otobüslerin kalktığı yere yürüme mesafesi 5-10 dakika.
Zaten otobüs o kadar çok ki kaçırma gibi bir ihtimalin olsa da sürekli dolmuş-otobüs geçiyor.
Taksileri pek tavsiye etmem tabii sana kalmış kuzum :*

Teşekkürler canım benim. :* Taksileri neden önermiyorsun?

Teşekkürler canım benim. :* Taksileri neden önermiyorsun?
Taksi fazla yok yani ben çok nadir denk geldim ama tabii kaldığın otele çağırmaları için rica edersen zaten sıkıntı olmaz senin için kuzum

sadece bitanecik yorum yapip çikiyom gizma canim :T:

Geri