ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 916 gün önce görüldü
Ben bu kadını övmek den bıktım artık, yarın bir gün bana küser ve alınganlık yaparsa yandık. Ama Sade hanımcığım riske değecek birisi bence :)
Eh bugün övüp sonra yermek bize göre olmadığına göre, oyna devam diyoruz.

lanet,aksi sevimsiz olsada beşiktaşlı oldugu için kurtarıyor. Sıkı hayranımdır :P Gajulfan kurucusudur :D

Ben bu kadını övmek den bıktım artık, yarın bir gün bana küser ve alınganlık yaparsa yandık. Ama Sade hanımcığım riske değecek birisi bence :)
Eh bugün övüp sonra yermek bize göre olmadığına göre, oyna devam diyoruz.

Haha yok ya neden kuselim ortada neden yokken bici biciden kurtulamazsin:p

Biraz past tensemi zorluyomda onu İlk gördüğüm zamanlar yıldız tilbe avatarı vardı galibass belki sezende vardı.. işte bi ara bana uyuz oluyordu şimdi iyi oldu gibi.... zayıflayınca Tayvanlılara benzemeye başlamış.... birde nasıl zayıfladı kahve mi içion üç öğün nabıyon

Biraz past tensemi zorluyomda onu İlk gördüğüm zamanlar yıldız tilbe avatarı vardı galibass belki sezende vardı.. işte bi ara bana uyuz oluyordu şimdi iyi oldu gibi.... zayıflayınca Tayvanlılara benzemeye başlamış.... birde nasıl zayıfladı kahve mi içion üç öğün nabıyon

:)) evet bir ara nedensiz bir soğukluk vardı aramızda haklısın. Günde 3 4 bardak kahve içiyorum ama onun yani sıra bisi yemiyorum acım:(

napıyosun bebeyim kıps

Ekli dosyalar

• bayhan_2701.jpg
    bayhan_2701.jpg
    18.2 KB · Görüntüleme: 0
Geri