ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 916 gün önce görüldü
Hamarat güzeller güzeli dostlarına vefalı iyi bir eğitimci duyarlı bir birey
Yolunuz açık olsun
Hep mutlu olun inşallah

Candır O
Gecmiştekı Kalan Tekl Dostum Diyebilirim. Özellikle Memleketını Sevıyorum Onun.
Seviliyorsun Gözdeciğim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Boyle ortamlarda boyle guzel insanlar taniyinca cok mutlu oluyorum ben. Sade cicegim, operim. :*

Kendime yakın hissettiğim kişileri daha derinden tanımayı hep isterim ama adım atarken biraz beklerim.
Henüz Sade kızçeme adım atmadım,çünkü tanımadan bile sevebiliyorum.
Yüreğine uzaktan bile olsa dokunabiliyorum sanki.
Duru güzelliği -güzelliğini görmek için bir fotoğrafa bakmak gerekmez- ve duruşu..
Hep güzellikler seni bulsun Sade'm.
İyi ki varsın.

Kıyak bir kafayla yazıp akabinde çok geçmeden düzenleyip sildiğim yazıyi nerden gördü halen anlamadım.

Fakat duyarlı davranıp, hiç tanımadıği bir kimseye paydaşlık etmesi iki değerli satır ile bunu taçlandırması şahsen beni epeyce duygulandırdı.

Hakkında hiçbir bilgim yok, buradan okuduklarımla sınırlı, fazla uzatmadan şunu söyleyip gidecegim; sarılıp, bağrına basılacak biri, bütün güzelikler tez zaman da onu bulsun, yolu çiçekten olsun.

Kendime yakın hissettiğim kişileri daha derinden tanımayı hep isterim ama adım atarken biraz beklerim.
Henüz Sade kızçeme adım atmadım,çünkü tanımadan bile sevebiliyorum.
Yüreğine uzaktan bile olsa dokunabiliyorum sanki.
Duru güzelliği -güzelliğini görmek için bir fotoğrafa bakmak gerekmez- ve duruşu..
Hep güzellikler seni bulsun Sade'm.
İyi ki varsın.

Çok teşekkür ediyorum alaz cığım her daim mutlu olmanı canı gönülden istiyorum. Ayakları yere sağlam basan güçlü kadınlar hep özeldir, sen hep böyle özel kal..

Kıyak bir kafayla yazıp akabinde çok geçmeden düzenleyip sildiğim yazıyi nerden gördü halen anlamadım.

Fakat duyarlı davranıp, hiç tanımadıği bir kimseye paydaşlık etmesi iki değerli satır ile bunu taçlandırması şahsen beni epeyce duygulandırdı.

Hakkında hiçbir bilgim yok, buradan okuduklarımla sınırlı, fazla uzatmadan şunu söyleyip gidecegim; sarılıp, bağrına basılacak biri, bütün güzelikler tez zaman da onu bulsun, yolu çiçekten olsun.

Öncelikle bu güzel düşünceler için çok teşekkür ediyorum. Okuduğum da icim cız etmişti resmen sonra anı çıkmam gerektiği için yorum yapamadım. Sonrasında bunu paylaşmak istedim. Umarım dediğim gibi bundan sonra her daim mutlu umutlu olursunuz.

Gittiysen üzülürüm.

Kıskanırım, paylaşamam
Benim güzel manolyam

:m24:

Kendi kendine takılıyor ne güzel, girip yazıyor ve çıkıyor. Sevilen birisi, yorumlar öyle diyor. Yazdığı yazıları takip ediyorum.

Kendi kendine takılıyor ne güzel, girip yazıyor ve çıkıyor. Sevilen birisi, yorumlar öyle diyor. Yazdığı yazıları takip ediyorum.

Çok teşekkür ediyorum Run :) kafamı ağrıtmayi pek sevmem hele böyle ortamlarda hiç gerek duymam o yüzden böylesi daha iyi.

Kaliteli ve doğal. Değerlimsin.
Yapmacık olmayan Öz bacım
pkqqUn.gif

Geri