ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 915 gün önce görüldü
Dejavu oldum. Daha öncede onun sözlük konusunu ben açmıştım. O zaman yeni tanıştığımızdan iki kelime yazmışım, şimdi öyle yapsam demediğini bırakmaz. :T:

Kendisi meslektaşım olan bir izmirli. İşinden şikayet etmesine rağmen bir çok muhasebe bürosuna göre iyi yer bence. İşte yaranamıyorsun buna onu da bilin istedim. Güleç biridir espriyi kaldıran ve güzel espri anlayışı olan biri. Güzel ve farklı konular açar. Faydalıdır bu konuda. Ama bazende cinstir onu da belirteyim. Onu iyiki tanıdım diyebileceğiniz biridir. :)

Neyse fazla şımarma sen yinede :bekle

Müstakbel sorgu odası konuğu
Ankette ona kaybetmek büyük keyifti (=

Sade; nicki gibi sade biri. Kendini olduğunun dışına taşımaya çalışmaz, severim ben onu. Sanalda tanıdığım çok nadir insanlardan bir tanesi. İyi bir dinleyici, iyi bir dosttur. Yerine göre eğlenceli, yerine göre diktatik. Onun en beğendiğim yanı kişiye çizeceği sınırı tam zamanında çizmesi. Yani samimiyetini hissettirdiği vakitte bazı çizgilerini suistimal etmenize izin vermez. Herşeyi abartısız yerli yerince yaşayan biri. Verdiği değeri sonuna kadar hissettirir, tecrübeyle sabit. Yolunun bahtının açık yüreği gibi güzel olmasını tüm samimiyetimle dileyen ve isteyen biriyim. Var olsun.

Sadecim, biz aynı gün hatta aynı saatlerde üye olduk oradan bir kader ortaklığımız var (: Tatlı, pamuk gibi ve çok güzel.Kalbimiz bir biliyorum ve seni çok seviyorum.Güzellikler dilerim hep.
Bu arada benim sözlük konumu da kendisi açmıştır, bi' tanedir o.

Sadecik benim asansor arkadasim .p

Asansorde kala kala tanistik. Severim onu ve muhabbetini. Artizdir ve artizliginden dolayi arada konusmuyoruz .d ama iyi niyetlidir. Temiz kisdir. (: tanidigima memnun muyum hmm bakayim.

Memnun musum. .d hadi yine iyisin.

Iletisime acik bir kiz. Akli basinda, agzindan cikan sozun farkinda.

Iyi kiz.

Bi' sarılayım mıııı ?
ama kocaman ♡

seninle pencere önlerine fesleğenler diksek, akşam sefaları onların olsa

Karakteri sağlam,üslubunu beğendiğim bir arkadaş.Her şey gönlünce olsun.

Gözdeciğim.
Bugün buruk bir cümle kullandin.
Uzaktan uzaga gibi.
Belki bu uzaklik ile bibirimize karsi olan saygimiz tükenmiyor.His ediliyor galiba.Baska bir neden sunamiyorum.
Bir ara deepfreezee sokulmuş bir yol vardi aramizda.
Bunu sonra konusuruz.
Velhasil sende takdir edilecek bir sakinlik var.Imreniyorum.
Herdem iyi insanlar ile karsilas.

Gözdeciğim.
Bugün buruk bir cümle kullandin.
Uzaktan uzaga gibi.
Belki bu uzaklik ile bibirimize karsi olan saygimiz tükenmiyor.His ediliyor galiba.Baska bir neden sunamiyorum.
Bir ara deepfreezee sokulmuş bir yol vardi aramizda.
Bunu sonra konusuruz.
Velhasil sende takdir edilecek bir sakinlik var.Imreniyorum.
Herdem iyi insanlar ile karsilas.

Sevgili süreyya ciğim sana olan sevgim de saygım da her daim mevcut. Nedensiz bir soğukluk oldu sanırım aramızda inan nedenini bende hiç bilmiyorum. Elbette konuşarak hallederiz. Zamanın da yaşadığım olaylar da bana vermiş olduğun desteği hiç bir zaman unutamam. Aynı iyi dilekler senin içinde..

Bir kaç günlük gözlemle de olsa insan kendini her yerde belli ediyor karakteriyle. Paylaştığı konular ve arkadaşlarına yazdığı postlarda da gördüğüm kadarıyla naif bir kalbe sahip güzel bir insan. Burda olmasından mutluluk duydum daha yakından da tanışırız zamanla umarım.

Merhaba Çok Tatlisin Gözde`ciğim Şekercimi Baban Desem Sana Hayır Öğretmen Diyeceksin:p İyidir Sade O Benim Miniğim Nicki Gibi Sade`dir. Özü Neyse Sözü Odur. Çıkarsız Menfaatsiz Sever. Dostmu Arıyorsunuz :Bknız: Sade

Seviliyorsun Minik

Gerçekten sade ve kibar görünüyor. Kendine uygun bir kullanıcı adı bulmuş.

Bir kaç günlük gözlemle de olsa insan kendini her yerde belli ediyor karakteriyle. Paylaştığı konular ve arkadaşlarına yazdığı postlarda da gördüğüm kadarıyla naif bir kalbe sahip güzel bir insan. Burda olmasından mutluluk duydum daha yakından da tanışırız zamanla umarım.

Yazgı hanimcim cok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. En kısa sürede tanışmak dileğiyle:)

Gösterişten uzak olan, yalın.

Teşekkür ederim beyefendi.

Merhaba Çok Tatlisin Gözde`ciğim Şekercimi Baban Desem Sana Hayır Öğretmen Diyeceksin:p İyidir Sade O Benim Miniğim Nicki Gibi Sade`dir. Özü Neyse Sözü Odur. Çıkarsız Menfaatsiz Sever. Dostmu Arıyorsunuz :Bknız: Sade

Seviliyorsun Minik

Evet cevabı biliyorsun Ender zeki adamsın:)) teşekkür ederim sende seviliyorsun.

Gerçekten sade ve kibar görünüyor. Kendine uygun bir kullanıcı adı bulmuş.

Teşekkür ederim hanımefendi.

15 yılı aşkın forumlara takılırım ilk defa köylüm çıktı diyebilirim :) bundan dolayı ayrı bir yer edindi benim için.

Sade'm,
Gözde'm için ne yazsam, nasıl anlatsam az kalır. Ne söylesem, tüm kelimeler yetersiz olur.
Ona çok ihtiyacım olduğu bir an da, geçen sene daha bir yakınlaştık.
Sıkılmadan beni dinledi, dertleştik, gene - gene huzur verendi.
Daha önceleri, şöyle demiştim.
Münir Nurettin Selçuk'un dediği gibi; ''Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamıştan, ah Kalamıştan.''
Ben de diyorum ki, ''Bir tatlı huzur almaya geldim, Gözde'min yanından.''
İşte o zaman da yazdığım gibi Gözde'm, huzurdur.*
Çok seviyorum seni.
Ve öpüyorum çokça, o güzel kalbinden.

Sade'm,
Gözde'm için ne yazsam, nasıl anlatsam az kalır. Ne söylesem, tüm kelimeler yetersiz olur.
Ona çok ihtiyacım olduğu bir an da, geçen sene daha bir yakınlaştık.
Sıkılmadan beni dinledi, dertleştik, gene - gene huzur verendi.
Daha önceleri, şöyle demiştim.
Münir Nurettin Selçuk'un dediği gibi; ''Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamıştan, ah Kalamıştan.''
Ben de diyorum ki, ''Bir tatlı huzur almaya geldim, Gözde'min yanından.''
İşte o zaman da yazdığım gibi Gözde'm, huzurdur.*
Çok seviyorum seni.
Ve öpüyorum çokça, o güzel kalbinden.

Bitanecigim duygular karşılıklı biliyorsun. Her daim her konuda hep yanındayım. Hep mutlu ol sen :* Seviliyorsunnnnn.

Geri