Saçtaki Koku Nasıl Giderilir?

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1029 gün önce görüldü
Merhaba!

Yaklaşık 2 hafta önce, saçlarımı birazcık ıslatmam gerekti ve şişede biraz beklemiş suyu kullandım, ama... Tanrım o ne kokudur, sanki yıllardır boruda beklemiş su gibi kokuyor!

İğrendim saçlarımdan hemen gittim yıkadım ama yok, kokuyor.

O iki hafta içinde saçlarımı sayısız kez yıkadım ama hâlâ geçmiyor, diyorum ki ben bu kokuyu nasıl bastırırım ya da nasıl gideririm?

Resmen saçıma parfüm sıkıyorum ya, yardım!

:uzgun:

Kafanı koparsak :zuha:

Tamam Şakaydı valla. :(

Yeşil sabun denedin mi?

Limon suyuyla veya alkolle saçınızı yıkayın. Çoğu zaman kokuyu engeller. Ek olarak doğal zeytinyağından elde edilen sabunları kullanabilirsiniz.

Kafanı koparsak :zuha:

Tamam Şakaydı valla. :(

Yeşil sabun denedin mi?

Bu öneriyi düşünmeliyim. :rolleyes:

O değil de yeşil sabun değildi denediğim, bir bakayım. :(

Limon suyuyla veya alkolle saçınızı yıkayın. Çoğu zaman kokuyu engeller. Ek olarak doğal zeytinyağından elde edilen sabunları kullanabilirsiniz.

Bunu hemen şimdi yapmam gerekir ama yarına bırakacağım sanırım, nasıl sabırsızlanıyoruum. :(

Çok teşekkür ederim bu arada, Allaam sırf bunun için bile cennet yolu açılabilir size! ^^

Ne diyorum ben ya, kafa da yapıyor sanırım bu koku... :(

Bu öneriyi düşünmeliyim. :rolleyes:

O değil de yeşil sabun değildi denediğim, bir bakayım. :(

Bunu hemen şimdi yapmam gerekir ama yarına bırakacağım sanırım, nasıl sabırsızlanıyoruum. :(

Çok teşekkür ederim bu arada, Allaam sırf bunun için bile cennet yolu açılabilir size! ^^

Ne diyorum ben ya, kafa da yapıyor sanırım bu koku... :(
Koku saçınızdan ziyade saç köklerine yerleşmiştir. Yazdıklarım bunları temizler. Birkaç defa tekrarlarsanız daha sağlıklı olur. (:

Koku saçınızdan ziyade saç köklerine yerleşmiştir. Yazdıklarım bunları temizler. Birkaç defa tekrarlarsanız daha sağlıklı olur. (:

Saçımın ucunu azıcık ıslatmıştım, ne ara gitmiş de yerleşmiş saç köklerine. :/

Olaya farklı yaklaşalım bir de :D

psikolojik olarak sana kokuyor olabilir mi? 2hafta uzun bir süre

Farkında olmadan köklere kaçırmadıysanız daha kolay çıkması lazım. (:

Yok kaçırmadım ya, saçlarımın ucunu ve en fazla 4-5 parmak uzunluğundaki kısmını ıslattım, zaten kokuyu duyunca hemen yıkadım sabunla ama yok. :/

Olaya farklı yaklaşalım bir de :D

psikolojik olarak sana kokuyor olabilir mi? 2hafta uzun bir süre

Yaa onu çok düşündüm aslında, anneme falan koklattım, kokmuyor diyor ama suratından anlaşılıyor. :p

Resmen kanalizasyon suyu ile banyo etmiş gibi hissediyorum, abartı ama olsun. :D

2 hafta ne birader, biz parfüm 4 gün koksun diye fazladan 100 lira para veriyoruz.

Geri