kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Dünya güç savaşlarının yaşandığı bir ortamda. Ne zaman kendinizi çok güçlü bir pozisyona getirirseniz, dik durmaya yaşamaya hakkımız var demektir. Sömürülmek yok, sömürmek size ait, keyfiniz bilir. Ama dediğim gibi; ta-ki bu gücü elde edene kadar. O zamana kadar Sakın ola güçlenip hepsinin üstünde bir güç olmak istediğinizi açık etmeyin.! O zaman daha yolun yarısında iken size çelme atarlar, nasıl oyun dışı kaldığınıza, o kadar emek ve çabanın nasıl boşa gittiğine siz bile şaşarsınız. Dünya çok büyük bir bulalım ve bundan kaynaklı yeni sömürü arayışı içerisinde. Ülkemizin milletimizin tarihi referansı gereği sömürmeye veya başka milletlerin devletlerin topraklarını gasp etme huyu olmadığı için, açık hedef olarak görülmese bile en güçlü olanın yardakçısı olarak değerlendirildiğini tahmin ediyorum. O gün geldiğinde istenilen kıvamda tutabilmek için hala İçerdeki soysuzları, ülkeyi yıpratmak için faaliyette tutuyorlar. Türkiye ne yaptı derseniz? Harika bir oyun kurmaya başladı. Türki Cumhuriyetler ile ortak hareket etme Platformu kuruldu, bir mekanizma devreye alındı. Bu harika.! Çünkü dünya çok iyi biliyor ki; artık sömürmek için en güzel yer zengin yeraltı kaynakları ile Ortadoğu ve Orta Asya. Orta Asya'da çok büyük oyunlar döneceği aşikar. Bizim Orta Asya'daki açılımımız sayesinde bir güç Merkezi konumuna geldiğimizi henüz anlayamadılar. Işte belki de tam bu yüzden ben Avrupa Birliği'ne müzakere sürecinde uğradığımız bu kadar yanlı tutma rağmen hala çaba gösteriyor olmamızı böyle görünüyor çabamızı bu politikanın gereği olarak düşünüyorum. Çokda güzel oluyor bana göre. Bir Garibanın rüyası diyebilirsiniz, veya saçma sapan bir yorum fark etmez. Ama şunu açık ve net bir şekilde söylüyorum; Önümüzdeki 5 yıl 10 yıllık süre içerisinde çok güzel gelişmeler olacak ve bu içimizde ki satılmışlara rağmen, ülkem ve milletim in faydası olacak demedi demeyin..!