Sacma sapan fotoğraflar serisi

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Ilık mıısın sen ?
eldiven takmışsın.
Bu kadar mı korkuyorsun ölmekten?

Buraya zılatan ibrayimoviç vari bir mesaj yazmak isterdim fek'at çizgimi bozmayacağım , aksine ; tanidigim bayanlar bilhassa eldivenli seviyor.
Artık değil , beni rahatsız eden masum insanlara sebibiyet verme ihtimali yoksa günün 24 saati ölümle burun burunayım kendimle basbasayim yetmez mi ?

Buraya zılatan ibrayimoviç vari bir mesaj yazmak isterdim fek'at çizgimi bozmayacağım , aksine ; tanidigim bayanlar bilhassa eldivenli seviyor.
Artık değil , beni rahatsız eden masum insanlara sebibiyet verme ihtimali yoksa günün 24 saati ölümle burun burunayım kendimle basbasayim yetmez mi ?

Hemen belaltı hemen.
Hiç alttan almak yok,hemen bir ofansif hareket.
Eldivenli zor olmuyor mu ? Böyle yabış yabış, ter

Hemen belaltı hemen.
Hiç alttan almak yok,hemen bir ofansif hareket.
Eldivenli zor olmuyor mu ? Böyle yabış yabış, ter

Ahahaha yazmadim daha dur.
Olurmu , normal şartlar altında aynı cümleyi kuranlara özelden görmek istemedikleri resimlerden atiyorum bence gayet nazik davrandim sana karsi.
Yaptigin aktiviteye bagli , biz daha cok karsilikli cay ictigimiz icin cokta zor olmuyor

Ahahaha yazmadim daha dur.
Olurmu , normal şartlar altında aynı cümleyi kuranlara özelden görmek istemedikleri resimlerden atiyorum bence gayet nazik davrandim sana karsi.
Yaptigin aktiviteye bagli , biz daha cok karsilikli cay ictigimiz icin cokta zor olmuyor

lkslklkss
Var olması calıştıgı anlamına gelmiyor çiçeyim ksjks
Tamam sus sus. Bana resim gönderme ben edepli bir erkekim kjsks
Çay sıcak daha çok terletir skjs

lkslklkss
Var olması calıştıgı anlamına gelmiyor çiçeyim ksjks
Tamam sus sus. Bana resim gönderme ben edepli bir erkekim kjsks
Çay sıcak daha çok terletir skjs

Kanit istiyorsan fidyoda var jdjdj.
Olurmu , upload sırasında 4 adet resim var kendin kasindin fjxjjd.
Yılmaz beni salsana daha forumda manita yapcam fjxjjx.

IMG_20200623_002527.jpg

Elf lehçesiylen yazdığım şiiri sizlerlen paylaşmak istiyorum ; türkçe karşılığı ekte olan şiyiri orta çağın 1367. Yılında bir kış günü gün batımı yakınlarında tamamladım.

Bayram gelir ellere
Sevgi verir dillere
Ver öpeyim elini
Elin girsin g*tüne.

Geri