Saçlarınızı kızıla boyar mıydınız?

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1727801463715.jpeg

Gazel yapragi

Şiire gazele eşkimi tez ele

yeni bir zaaf türedi bende..uzun saçlı kız gördüm mü dizlerimin bağı çözülüyor!hele birde örgülü ise

Siyah kırmızı karışımı hoşuma gidiyo

Bir dönem hep kızıldım severek kullanmıştım

Kaliteli kuaför ve boya ile kızıl akmaz bu arada. :)

kızıl saç kötülemeye gelmiştim, ulan hepiniz mi kızılsınız… rezalet. FORUM DIŞI asla sevmediğim bir renk, FORUM DIŞI kim kullanıyorsa kınıyorum, FORUM DIŞI sizin havluları kıpkırmızı yapmaya hakkınız yok, FORUM DIŞI sadece candan erçetin kullanmalı…

kızıl saç kötülemeye gelmiştim, ulan hepiniz mi kızılsınız… rezalet. FORUM DIŞI asla sevmediğim bir renk, FORUM DIŞI kim kullanıyorsa kınıyorum, FORUM DIŞI sizin havluları kıpkırmızı yapmaya hakkınız yok, FORUM DIŞI sadece candan erçetin kullanmalı…
Valla yeşil lensleri de takınca tam çakma Hürrem oluyor insan kjkhkhk yada en azın ben ahahagaga ten rengine güvenen boyasın derim

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Valla yeşil lensleri de takınca tam çakma Hürrem oluyor insan kjkhkhk yada en azın ben ahahagaga ten rengine güvenen boyasın derim
kızıl var kızıl var şimdi… benim sevmediğim kızıl böyle yıldız tilbe kızılı gibi duran kızıllar, candan erçetin kızılı işte ama ona yakışıyor-forumdakilere de yakışıyor-. hürrem kızılı ayrı, daha bakırımsı, mine tugayımsı onu severim… bi dönem turunçgil gibi dolaştığım için o tona laf ettirmem. hepinize kolay gelsin kızlar <3

Vazgeçtikten sonra saçın kendi rengine dönmesi çok zaman alıyor. Ne kadar yıkasan da üstüne kendi rengini boyasan da o kızıl mutlaka kalıyor bir süre daha.

forumda kızıl bi hatun vardı sanki de
kimdi hatırlayamadım

aklınıza gelebilecek her renk oldum: sarı, kızıl, pembe, siyah, mavi… son 7-8 aydır kendi rengime dönmek için çabalıyorum. vallahi mis, boyasız hayat çok güzelmiş<3

Geri