Ufff..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Göster biŞuan saç rengim bu![]()
Valla yeşil lensleri de takınca tam çakma Hürrem oluyor insan kjkhkhk yada en azın ben ahahagaga ten rengine güvenen boyasın derimkızıl saç kötülemeye gelmiştim, ulan hepiniz mi kızılsınız… rezalet. FORUM DIŞI asla sevmediğim bir renk, FORUM DIŞI kim kullanıyorsa kınıyorum, FORUM DIŞI sizin havluları kıpkırmızı yapmaya hakkınız yok, FORUM DIŞI sadece candan erçetin kullanmalı…
kızıl var kızıl var şimdi… benim sevmediğim kızıl böyle yıldız tilbe kızılı gibi duran kızıllar, candan erçetin kızılı işte ama ona yakışıyor-forumdakilere de yakışıyor-. hürrem kızılı ayrı, daha bakırımsı, mine tugayımsı onu severim… bi dönem turunçgil gibi dolaştığım için o tona laf ettirmem. hepinize kolay gelsin kızlar <3Valla yeşil lensleri de takınca tam çakma Hürrem oluyor insan kjkhkhk yada en azın ben ahahagaga ten rengine güvenen boyasın derim
+1aklınıza gelebilecek her renk oldum: sarı, kızıl, pembe, siyah, mavi… son 7-8 aydır kendi rengime dönmek için çabalıyorum. vallahi mis, boyasız hayat çok güzelmiş<3