Saçlarınızı besleyecek bitkisel yağlar

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Çörek otu yağı
Kayısı çekirdeği yağı
Biberiye yağı
Badem yağı
Hint yağı
Çay ağacı yağı

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Çam terebentin yağını da eklemek gerekiyor hatta şampuan içine karıştırılması bile çok faydalı.

Çam terebentin yağını da eklemek gerekiyor hatta şampuan içine karıştırılması bile çok faydalı.
Çam terebentin aldım şampuan içine 5 damla koydum saçım gürleşti ama biraz fazla koymuşum 1 ay sonra saçım kazık gibi oldu ahahah bunun dışında sorun yok cidden faydası var çam terebentinin :)

Çam terebentin aldım şampuan içine 5 damla koydum saçım gürleşti ama biraz fazla koymuşum 1 ay sonra saçım kazık gibi oldu ahahah bunun dışında sorun yok cidden faydası var çam terebentinin :)
Çay ağacı yağı da aklında olsun.

Hemen not alıyorum <3

Bir hafta kullandim ben onu.Lakinnbu defa saclarimda yaglanma olmaya basladi.Kullanmayi birakinca sanki canlilik kazandi saclarim.Demekki bir seviyeden sonra birakmak gerekiyor. : )
Şu an ben de kullanmıyorum. Yağ sonuçta illaki olur yağlanma. Sevgiliyi arada terk edince sana aşkı depreşir ya bu da öyle bir şey hdjjdjdjd arada bırakmak, vazgeçmek lazım demek ki… sklksks

Şu an ben de kullanmıyorum. Yağ sonuçta illaki olur yağlanma. Sevgiliyi arada terk edince sana aşkı depreşir ya bu da öyle bir şey hdjjdjdjd arada bırakmak, vazgeçmek lazım demek ki… sklksks
Kadinlarin farkli bir imge gucu ve perspektifi var.Yag mevzusunu sevgili,ask ve vazgecise baglamak buyuk bir hayalgucu gerektiriyor.Ben sadece kullanmayi biraktim. : )

Kadinlarin farkli bir imge gucu ve perspektifi var.Yag mevzusunu sevgili,ask ve vazgecise baglamak buyuk bir hayalgucu gerektiriyor.Ben sadece kullanmayi biraktim. : )
Ya biraz gülelim diye yaptım ama çok haklı bir noktaya parmak basmadım mı? Hdkdnnd Erkekler kaybetmeyeceğine emin olduğu kadına bağlanmaz. Bdjdndn
Neyse tamam tamam sjksjsj

yazmamak için kendini zor tuttuğunu biliyorum...... yaz hadi..........
Amla yağı temsilcisi bul beni. Sponsorluk ücretimi alayım sklsjksksjsks

Geri