Saçlarının beyazladığını fark etmek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Olsun kendimi tatmin ediom kesince yaslanmadimki yoooo diom hehehe :emoji_penguin:

2 adet daha beyazlık fark ettim makasla kestim yine
shitttttttttttttttttttttt

HEMEN TAVSİYE İLE GELDİM:=)
Ben beyazlama için değil saça canlılık katsın diye yapıyordum ama bir özelliği de saç beyazlamasını önlüyor:=)

Biberiye suyu, saç derisindeki kan dolaşımını artırarak saçları hızlı bir şekilde uzatır. Saçları nemli tutar ve bu sayede daha canlı ve ışıl ışıl bir görünüm kazandırır; saç derisinin iyileşmesini sağlar. Saç diplerine masaj yapılarak sürülen biberiye suyu kepek sorununu azaltmada yardımcı olur.
Biberiye ile saç uzatma için günde bir ya da iki defa saç diplerinize sıkabilir ve masaj yaparak yedirebilirsiniz. İster duştan önce ister duştan sonra tercih edebileceğiniz biberiye düzenli kullanımda dökülen saçların tamamen ortadan kalkmasını sağlar.
Biberiye suyunu saça püskürtmek saçı koyulaştıracak ve doğal rengini geri kazandıracaktır. Biberiye bitkisinden elde edilen biberiye yağı ve biberiye suyu, saçları kökten uca besler ve böylece saçların çok hızlı uzamasına yardımcı olur.

Biberiye suyu nasıl hazırlanır?

1 litre suya 4 kaşık biberiye atın ve kaynamasını bekleyin.

Biberiyeyi taze ve kurutulmuş olarak aktarlardan satın alabilirsiniz.

Kaynadıktan 5 dakika sonra ocağı kapatın ve biberiyeleri süzün. Kalan suyu spreyli bir şişeye koyun. Gün içerisinde 1-2 defa saç diplerinize sıkın ve masajla tamamlayın.

30 gün düzenli kullanımda dökülen saç telinizin olmadığını fark edeceksiniz.

Beyazlaması hoşuma gidiyor bayağı da yer yer dökülüyor ondan hoşnut değilim.

Neredeyse siyah saç kalmayacak :emoji_scream:

Saçların târumar, gözlerinde nem, ateşe benzerdin, küle dönmüşsün

adlı olguyu dinlememizi gerektirir. yanına da bir kadeh ıscağcık çay koyun, yav harika bak yemin ediyorum bu şarkıyla çaykolik olursunuz.

Bir gecede saçları bembeyaz olan Fatma Girik gibi hayatım var, benim saşlarım beyaz olmasın da sizin mi olsun?

boyarız bişey olmaz
içiniz eskimesin

Geri