Saçlarını Kestirdikten Sonra Pişman Olmak

Konu sahibi son olarak 2627 gün önce görüldü
Genelde hatunların başına gelen olay. sebebi ise kuaförlerin gazna çok gelmeleri olabilir.
Yok efendim kısa size daha çok yakışır yok kırıklarınız var bilmem ne..

Benim 5 Santimi Kuaförün 15 görmesinden doğan sıkıntı :D
Genelde pişman olmam :cici:

Hayatımda bir kere yaşadığım bir olaydır. Sık sık kökünün bende olduğu için rahatladığım ve kendimi avuttuğum doğrudur. ^^

Ya var ya bir kere bile iyi ki kesmişim, çokta güzel oldu dediğimi hatırlamıyorum :T: beceriksizler -_-

Saç uzatmaktan nefret eden biri olarak her türlü kısa saça mutlu olarak çıkıyorum kuaförden.

valla bende çok korkuyorum pişman olmaktan lakin bunaldıım be :u3:

bunu bikaç kere yaşadım kararsız şekilde kestirmiştim
kıyamıyorum orta uzunlukta saç ve sakala.

Kestirdikten sonra dönüş yok, amaaan ölemem ya, iki ay saçım toplu dolaşırım diyerek geçiştiririm.
Ama benim kuaförüm beni hiç mutsuz etmiyor, teşekkürler kuaförüm abi.

uzaklara gitmeye gerek yok kendimi örnek vermek istiyorum

Neliynen büyüt bak besle sonra berber 30 dakkada zımpara etsin.bide kafayı lavobaya sokması yokmu çok üzücü

Hayatımda bir kere yaşadığım bir olaydır. Sık sık kökünün bende olduğu için rahatladığım ve kendimi avuttuğum doğrudur.

Benim gibi kulaklarınız kepçe ise, doğal olandır. Standart duygumuzdur bu bizim.

Bir anlık kararla gidip saçların kivircik olduğunu bile bile kısacık katli kestirip bonus kafa dolaşan bendim. Neyse ki artık o kadar kısa kestirmiyorum. Ama cok pişmanlık da yaşamadım. Her seferinde kökü bende ya deyip avunurum.

Geri