Saçlarına Ak Düşmüş Erkek

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4723 gün önce görüldü
Erkekleren neysede bazı bayanlara düşüyor bu ak hoş oLmuyor pek :D

Ben.Son bir kaç senede de artarak ilerliyor.Herkese karizma kattığı söylenemez.

Isim vermek gibi olmasın kır Abi'm bu kategoriye giriyor. Yine isim vermek gibi olmasın yalnız'ın bu çocuğun saçı boşuna ağarmamış sözüne aaa o hastalık değil miydi nan diye cevap verdiğim türü içine alan konu başlığı.

Yani genç yaşta saçları ağaranlarda dertten ziyade hastalık olduğunu düşünüp arada gaflarıma maruz kalan kesim :honk: toparlayamadım ama canlandı gözümde :D

yıkıldım nan o degılde ciddi ciddi böyle dusundugune ınanamıyom.o degılde o anda ki sorusun gözumun önunde o hastalıktan degılmıykı ya:):):)

kuzenlerimin bir kaçında var pek bir karizmatik oluyor
yakışana yakışıyor beee

Dertten eksik olmayan erkek.

Bu lafı ne zaman görsem veya duysam direk Sedat Pekere yazılan şarkı geliyor aklıma :D

Yaşam tecrübesinin izlerini taşır.
Görmüş, geçirmiş, badireler atlatmıştır.
Karizmatik görüntüsü olsa da seçici olabilir.

Zamanın, saçlarını defter niyetine kullanıp üzerine ölümün hikayesini yazdığı adamdır .. Ne kadar dramatikse bu hikaye, o kadar çok şey yazılıdır aklarında ..

Bazen ırsidir ve default olarak genlere işlenmiştir.

Sözünü ettiğiniz kişi ben oluyorum. Ama karizmatikmiyim şimdi ? Genç kızlar artık bana bakmıyor. Boşanmış ve çocuğu olan kadınların ilgisini görmeye başladım. Hatta komşunun küçük torunu bana dede demişti ve çok canım sıkıldı. Sonra amca olarak düzelttirdik. Evet o saçları beyazlatan çok şey oldu. Hepsi de beyazlamadan artık cidden evlenmeyi düşünmeye başladım.

Oliver Reed'in son halleri

Bazılarına çok yakışıyor. Karizmatik oluyorlar.

Geri