Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Isim vermek gibi olmasın kır Abi'm bu kategoriye giriyor. Yine isim vermek gibi olmasın yalnız'ın bu çocuğun saçı boşuna ağarmamış sözüne aaa o hastalık değil miydi nan diye cevap verdiğim türü içine alan konu başlığı.
Yani genç yaşta saçları ağaranlarda dertten ziyade hastalık olduğunu düşünüp arada gaflarıma maruz kalan kesim :honk: toparlayamadım ama canlandı gözümde
Zamanın, saçlarını defter niyetine kullanıp üzerine ölümün hikayesini yazdığı adamdır .. Ne kadar dramatikse bu hikaye, o kadar çok şey yazılıdır aklarında ..
Sözünü ettiğiniz kişi ben oluyorum. Ama karizmatikmiyim şimdi ? Genç kızlar artık bana bakmıyor. Boşanmış ve çocuğu olan kadınların ilgisini görmeye başladım. Hatta komşunun küçük torunu bana dede demişti ve çok canım sıkıldı. Sonra amca olarak düzelttirdik. Evet o saçları beyazlatan çok şey oldu. Hepsi de beyazlamadan artık cidden evlenmeyi düşünmeye başladım.