Saçlarım neden uzamıyor? - Saçlarım uzamıyor

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
saçlarım dökülüyor
saçlarım uzamıyor
saçlarımı uzatmak için ne yapmalıyım
saçlarım nasıl uzar
saç bakım
saçlarım hiç uzamıyor
saçlarım uzamıyor ne yapmalıyım

Malzemeler:

Sinemaki otu,badem yağı,bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz,bemiks ampül de eczanelerde satılıyor,b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl fln ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).

Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın,haftada 1 uygulanacak..

Alıntı.

başka yöntem bilen varsa yazsında millete faydası olsun :p

Karışımındaki bemiks kompoze ampul olmalı.
Yılan yağı da etkili.
Bir de yarım su bardağı elma sirkesini iki su bardağı ılık suda karıştırıp saça püskürtme yoluyla uygulamak.
Elysion ev yapımı yoğurt sürüp 1 saat bekletip yıkıyormuş.

Elysion yoğurt tavsiye etmişti. Yoğurt ile uzatmış o.

bende alabalık tavsiye ediyorum olmazsa sazan da olabilir. Taze yakalayın siz öldürmeyin, ölene kadar bekleyin, sonra temizleyin yiyin. afiyet olsun. Saç uzatırmı bilmem ama doğa ile iç içe stres atarsınız :D

Düzenli Bakım + Her ay Kırık aldırma Kesinlikle çok uzatıyor.

Kendi saçlarımdan biliyorum..

Yumurtanın akı ile beyazını ayırıyosun.
Sürmüyosun bile.

Saç muhim tabi sac uzmani diye meslek var
buyuyunce ne olacaksin çocummm

-parlak sac uzmanı

Ben de koyun yoğurdu sürüyorum bi gece bekletip kafama sinek ilacı sıkıp yıkıyorum. Yalnız bu yöntem uzamaması için bilginize.

Karanfil deneyin.. İşe yarıyor..

Bişiçik yapma akşam yatmadan yıka sabah dışarı çıkmadan ılık suyla yıka fazla kimyasala girme saçını düzenli tara saç diplari hava alsın tamamdır.Gerçi bu senin dna yapınada bağlı bazı saçlar veya kişlerin çabuk uzar bazısı uzamaz ama olay şaçların diplerinin hava alması ve temiz bakımlı olması :)

Çünkü kel, göbekli, herkese yazan ama dönüş alamayan 31ci 1isin.​
Ü Z G Ü N Ü M

Geri