Saçlarım nasıl yandı?

Konu sahibi son olarak 1410 gün önce görüldü
Evvvet saçlarımı yakma maceramı 2018 yılının başlarında başladım. Öncelikle 25 yaşına kadar saçlarımı boyatmayı bırakın saç kurutma makinesi ile kurutmazdım bile. Ancak 25 yaşımda meslege başlamam ile birlikte artık nasıl psikolojimi bozduysa yaşadıgım yer o rengine bayıldığım saçımı sarıya boyatmakla işe başladım. Sonra boya aktıkça tekrar boyadım. Daha sonra ombre yaptırdım. Cok kısa süre sonra koyu kahverengine boyadım. Yetti mi yetmedi tekrar saçlarımı ombre yaptırmak için kuaföre gittigimde ölümcül darbemi orada yedim. Saçlarımı önce açıcı ile açtılar sonra küllü kumral boyadılar sonra ombre yapılmasını istedigim saçımın komple sarıya boyandığını farkedince ombre talebinde ısrarcı oldum ve aynı gün üst üste işlem gören saçımı en son olarak sadece 1 ay sonra aralara ışıltı attırayım kendi rengine dönerim diyerekten tekrar kuaförde işleme maruz bıraktım. Üzerine keratin yüklemesi yapıldı. Ancak olan olmuştu keratin falan paklamazdı artık ölü bir saçı.

Radikal bir karar alarak saçlarımı kestirdim kestirmek zorunda kaldım ne yazık ki. Toplandı mı saçlarım hayır elbette. Keçe gibi saçlarımla mutlu olamasam da mutsuz olmamak için çabalıyorum.

Toparlama sürecine gelince, su anlık sadece hindistan cevizi yağı ve hc care complex kullanıyorum. Ölü bir saça hiç bir şeyin fayda edecegini düşünmüyorum ancak en azından uzayana kadar kamufle etmem gerekecek.

Eğer hala boya işine girişmediyseniz girişmemenizi tavsiye ederim. Giriştiyseniz benim yaptıgım hataları yapmayın iş işten geçince yapılacak pek bir şey kalmıyor.

Umarım ileriki zamanlarda süreç olumlu bir şekilde ilerler ve güzel mesajlar yazarım bu konuya.

Son düzenleme:
Yaşadıgım talihsizlikten 4 hafta sonra saçlarım. İlk haline göre daha iyi. Bu saç rengine 4 ay sabretmek zorundayım o ayrı bir konu =(

w1R64D.jpg

Yaşadıgım talihsizlikten 4 hafta sonra saçlarım. İlk haline göre daha iyi. Bu saç rengine 4 ay sabretmek zorundayım o ayrı bir konu =(

Karga tanıyor musun?

[emoji3531] Sürekli saç rengi değiştiren biri olarak defalarca yaşadım bu durumu. Özel bir karışımım da var.
Badem yağı
Hint yağı
Çam terebentin yağı
Buğday yağı
4 diş Sarımsak
Sarımsakları hafif ezip hepsini bir kavanozda birleştiriyorsunuz ve kavanozu folyo ile sarıp karanlık bir yerde 2 hafta bekletiyorsunuz. Sonra saçlarınıza bu kürü uyguluyorsunuz. Sonuc muhteşem oluyor.

Bir de eczaneden bepanthene ampül (3 tanesini) ve evin ampül (2 tanesini) şampuanımın içerisine boşaltıyorum ve kullanıyorum. Saçlarım sürekli bakımlı ve güçlü.

benim saçlarda baya kısa
bişey olmaz

Daha samimi olduğum biri var beni sevgilisi sanıyor, onu sana yapabilirim. Tabi böyle çöpçatan işlerine burada Alper izin verirse bi de editör olursam burada neden olmasın.

editörlük kolay iş, iki kelimeyi yanyana getirip cümle kurmayı beceremeyen yazar ranklı üyelerimiz bile var misal, seni yönetici bile yaparız halkız biz, gücümüzü bil.

ayrıca ilişkilerim de cinsiyet ayrımı yapmıyorum, fakir olmasın yeter.

Geri