Saçlarda Yeni Trend: Erkek Tıraşı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Bugün saçıma şekil veremedim derdi yok, haftanın en az üç günü kuaföre gitme ya da her duştan sonra kurutma zorunluluğu yok

İşte karşınızda yeni trend buzz cut!

a5585d2bd26703a5e380a7417c28d889.jpg

Kadınların yeni saç modeli belli oldu. Kısa sürede fenomen haline gelen buzz cut ya da Türkçe kullanımıyla asker tıraşı, 2017’nin en iddialı saç kesimi arasında yerini aldı.

Karar vermesi kadar, bizzat uygulaması da büyük cesaret isteyen buzz cut akımı özellikle yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde daha çok tercih edilmeye başlandı.

Amber Rose, Cara Delevingne, Kristen Stewart gibi ünlü yıldızlar ise, bu trendde başı çeken isimlerden.

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_4.jpg
d78ee004359324422c7de42b52782def.jpg

Screenshot_3.jpg

410e7746bd0317d7f227558c813f3b5e.jpg
ce2d68860c69e8879b3f98f426b14fc1.jpg

cesaret istiyo yapmam yapamammmmm :ppppp

Ay ne rahat. Düzleştir derdi yok, boyat sadece ve kullan. Herkese de yakışmıyor ki bu model. Yakışana da cool ve marjinal bir hava katıyor.

Eger bu tarz sacini kesrn varsa banlayin.

En yakistirmiyorum ya bayan dediginin saci olur

Bu fotolardan sonra bunlardan olsa olsa asker arkadaşı olur . :S

Tabii şunuda eklemeyi unutmuşum :D
Kızlar erkek tıraşı yapıyor erkeklerde at kuyruğu yapıyor daha ne olsun işler değişti etek modasıda gelebilir sadece iskoçyada kalmayabilir :D

Okuldan bir arkadaş kestirdi saçlarını, enfes oldu ya.
Ben yapsam mahallenin zıpır oğlanı olurum. Kahrolsun bağzı yanaklar.

Kaşık kadar yüzün varsa olabilir, ama bence kadın dediğin az-çok saçlı olur.. Asker tıraşı gibi kısacık, bu ne böyle.. :hıı:

Asla asla asla cesaret edemeyeceğim nadir şeylerden biri bu olay ya. Yakışana muazzam yakışmayana felaket:d

Kristen Stewart
Ne yapsa yakışıyor kadına yahu. :)

Bir kere denemiş idim uzama süreci cidden tuhaf bir görüntü oluşturuyor. Ajsndj

Çok güzel ve orantılı bir yüz gerek .

Geri