Lila
Platin Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocu kisa sacin yakismadigi hatun yok.. hayir yok abi kabul etmiyorum.bu ara ben de tokalara sardım ama çok pahalılar be... tel tokanın üstüne iki taş koymuşlar 130 tl... kısa saçlara tokayı daha çok yakıştırıyorum, yoo kısa saçlı olmamla alakası yok.
bunu bana söylerken sen ilksin der gibisin bahtiko, inşallah değildir yoksa eniştenin gaz yollarına sererim seni... kısa saç iyidir, rahat. omzun altına inmemeli saç...Hocu kisa sacin yakismadigi hatun yok.. hayir yok abi kabul etmiyorum.
Ahaha. Kazanabildigim bir savasim yok aslinda. O da vursun alistik ne yapalim?bunu bana söylerken sen ilksin der gibisin bahtiko, inşallah değildir yoksa eniştenin gaz yollarına sererim seni... kısa saç iyidir, rahat. omzun altına inmemeli saç...
hıığ öyle diyolar hıığğ. küt saçlı kızlar da seni bekliyordu kaybol.Ahaha. Kazanabildigim bir savasim yok aslinda. O da vursun alistik ne yapalim?(((
Evet. Daha cok kulak hizasinda olmali. Kut sac mi diyorlardi ona.![]()
Yakismayani yok iste bro. Tamam ya kayboldum.. bir daha cevap vermem bak. Cucu'nun ruyalarina girer aranizi bozarim!hıığ öyle diyolar hıığğ. küt saçlı kızlar da seni bekliyordu kaybol.
Bana yakismioHocu kisa sacin yakismadigi hatun yok.. hayir yok abi kabul etmiyorum.