Saçkıran Için Ne Yapmalı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
saçkıran için ne yapmalı, saçkıran için ne yapılmalı, saçkıran için ne yapabilirim, saçkıran için ne yapılır, saçkıran için ne yapılabilir, saçkıran için ne yapmalıyım, saçkıran nasıl tedavi edilir, saçkıran nasıl tedavi olur, saçkıran nasıl tedavi olunur, saçkıran tedavisi nasıl yapılır, saçkıran tedavisi nasıl, saçkıran nedir, saçkıran nedenleri ve tedavisi, saçkıran tedavisi nasıl olur işte size kesin çözüm

Saçkıran bir çeşit mantardan kaynaklanan -bazen stres kaynaklı da olabilir- tedavisi mümkün olan belirtileri çok kolay anlaşılmayan bir cilt hastalığıdır.

Saçkıran bazı bölgelerde saçların dökülüp yok olması şeklindedir.

Saçkıran tedavisinde ilk adım saçkırana yol açan mantarları yok etmektir.

Bitkisel tedavi yöntemleri de bayağı etkilidir saçkıran yok etmede. Yine de öncelikle bir cilt doktoruna giderek tedavi etmektir.
Saçkıran olmuş bölgeyi tahriş ederek sarımsak suyu ve tuzu karıştırıp bu bölgeye sürebilirsiniz.

Sarimsak yagi ile badem yagini duymuştum

Şampuanın içine bir kapak çam terebentin yağı koyularak kullanıldığını okudum.

Sarımsak öneriliyor ama öncelikle doktora gitmek en mantıklısı

Küçük yaşta kardeşimin saçında aşırı derecede vardı.
Annem sarımsağın başını kesip tuzlayarak, saçkıran olan bölgeye sürerdi.
Üzerindeki tuz, deriyi bilinçli tahriş edip, sarımsağın deri altına işlemesini sağlıyordu.

Şuan kardeşimin saçından hiçbir sıkıntı yok. Çabuç iyileşti.

her ay duzenli olarak kesiniz sackiranlari bir sey olmaz

Lethe ben turkce o kadarda bilmiyorum ayni sanmisim beni dinlemeyin ozaman :cici:

Sarımsak çok işe yarıyor. Bir de şampuana çam terebentin yağı katın.

önce sackıranın olduğu bölgeyi jiletle bir güzel kazıyorlar sonra yaraya sarımsak basıyorlar gördüğüm kadarıyla :/

Geri